2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودین کدوم خاستگارو انتخاب میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 33 پست

انقد نگین سنت کمه من ک قرارنیس همین فرداشب ازدواج کنم

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دومی پس😂

واقعا چجوری فراموشش کنم😔

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

ما دلمون برات میسوزه ولی افسوس که تا ادم تجربه نکنه درس نمیگیره

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  

هنوز خیلی بچه ای اگه ازدواج کردی هم خواهشا عاقل شو 

یه دل شو تصمیم بگیر

اینجا یه دختر 17 ساله متاهل ک هنوز دلش پیش عشق قبل از ازدواجش مونده بود شوهرشو ب کشتن داد و خودش و عشق سابقشو و کلی خانواده رو بدبخت کرد

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

لبین من خودم 17 شوهر کردم همسرمم 20 بود خیلیم راضیم . ب سن نیس ک اولیو شاید الان بگی عاشقشم ولی با این تعاریف ک کردی طبل تو خالیه مامان باباهای خیلیا هم کلی وعده میدن بعد زیذش میزنن

اصلا به حساب وضع مالیه خانواده ام جلو نرو هیچ تضمینی نیست به پسرشون پول بدن یا خونه بدن .خودش ببین چی داره در حال حاضر. ولی الان بین این دو تا هیچکدوم اولیه خیلی بزرگتره و بد دهنه . دومیم به دلت نشسته پس دلیلی نداره انتخاب مهم زندگیتو به این دو مورد محدود کنی

اصلا به حساب وضع مالیه خانواده ام جلو نرو هیچ تضمینی نیست به پسرشون پول بدن یا خونه بدن .خودش ببین چ ...

دومیه خودش همه چی داره

دومی

اگر  من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌

به نظر نمیاد واقعا عاشق اولیه باشی فقط عادت کردی یه حس دوست داشتن ساده هست اما دومی موقعیت مالیش خوب هست اما تو که از اخلاقش خبر نداری شاید از اولیه بدتر بود و اینکه پول هم داره راحت میتونه طلاق بده به نظر من اول اخلاق رو ملاکت قرار بود بعدش پول رو