2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودین کدوم خاستگارو انتخاب میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 33 پست
اخلاق که نداشته باشه انقدر اذیت میشی که پولش به چشمت نمیاد 

با دومی زیاد رفتو امد نداشتم اما فکرکنم بشه امتحانش کنم

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔
با دومی زیاد رفتو امد نداشتم اما فکرکنم بشه امتحانش کنم

به خدا هیچی مثل اخلاق مهم نیست حتما اینو بفهم اخلاق نداشته باشه یا خدایی نکرده لاشی باشه پولش چه فایده ای  داره تازه راحتم میتونه طلاق بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم اینا کیس مناسبی نیست الان عاشقی فردا پس فردا که نداشت پول لباس و خورد و خوارک درست حسابی بده یا اجاره خونتون عقب افتاد تازه میفهمی چی میگیم

پس بیخیالش دومی اگر میخوای سعی کن یه مدت باهاش باشی اخلاقشو بشناس اگه دیدی خوبه که قبول کن اگر نه هم منتظر باش خیلی از اینها بهتر میاد سراغت فقط خواهشا ملاکت فقط پول نباشه نمیگم مهم نیست خیلی مهمه ولی اول رو اخلاق و رفتار طرف تمرکز کن 

واقعا چجوری فراموشش کنم😔

اولی خوب بود اگه بد دهن و بد اخلاق نبود چون واقعا زندگی زو زهر مار میکنه من باشم اولی رو بخاطر بد دهنی و بد اخلاقی رد می کردن ببهشید وقتی دو تا حرف زشت و فحش بده عشق میشه نفرت بیشتر فک کن