2777
2789
عنوان

بچه یکسالم چ گناهی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 100 پست
ازدواج دوممه فک میکردم ادمه

قبلا سرکار میرفا؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاا... خدا به راه راست هدایتش کنه میشه اسمتو بگی میخوام تو نماز شبم دعات کنم

میشه برای منم دعا کنی؟ دعا کن به خدا نزدیکتر بشم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ان شاالله خدا كمكت كنه .نميتوني از خانوادت كمك بگيري؟

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
بچه ها بخدا خسته شدم ازاین زندگی یکسره ازاین واون گدایی میکنم برا زندگیم

الهی بمیرم برات

یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه...بعد دوستت نداشته باشه...بعد دوباره دوستت داشته باشه...یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه...دوستت داشته باشه...دوستت داشته باشه...و بعد دیگه هیچ وقت دوستت نداشته باشه