2777
2789
عنوان

بچه یکسالم چ گناهی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 100 پست
اون بیعاره سختش نیست طلاق بگیری ولی فکر میکنه تو سختته پس میسازی 

بارها تهدیدش کردم ب رفتن بارها قهر کردم رفتم ولی انگار اون راحتتر خوابیده بدون غرغرایه منو وبدون گریه هایه بچه از خداشه من نباشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دادگاه تقاضای نفقه کن 

برو خونه پدرشوهرت که پسرشو بیعار بار آورده بمون بخور و بخواب اونا که تامین مالی شوهرتو به عهده گرفتن خرج زن و بچه هم جز مخارج شوهرت هست خانواده اش بدن 

البته بگم هیچ راهی بهتر از این نیست که خودت واسه خودت درآمد داشته باشی حتی اگه شوهرت درآمد خوب هم داشته باشه تو کار کردن فرقی بین زن و مرد نیست آدم باعرضه کاری مسئولیت پذیر میخواد اگه شیرزنی هستی یه کار خونگی واسه خودت شروع کن راحت زندگی کنی

برو دادگاه تقاضای نفقه کن  برو خونه پدرشوهرت که پسرشو بیعار بار آورده بمون بخور و بخواب اونا ک ...

چقدر قشنگ حرف میزنی ادم انرژی میگیره از حرفات ۵ ساله ازدواج کردم ۴ سالشو جنگیدم اصلا ادم نمیشه منکه دیگه کار ب کارش ندارم جیب خالی هم کجا بدم هرکاری بخوای شروع کنی باید یکم سرمایه داشته باشی من چی

بالا بری پایین بیای شوهرت همینه فایده ای نداره از اول بی عرضه بوده شخصیتش اینجوری که بی دست و پاست نمیتونی به همچین آدمی تکیه کنی اگه وضع مالی بابات خوبه طلاق بگیر اگه نه شرایط اونام جوری نیست تو و بچت رو نگهدارن همینجا زندگی کن حداقل اینجا یه خونه و حداقل شرایط و امکانات رو داری یه کاری هم پیدا کن

چقدر قشنگ حرف میزنی ادم انرژی میگیره از حرفات ۵ ساله ازدواج کردم ۴ سالشو جنگیدم اصلا ادم نمیشه منکه ...

بازاریابی شبکه ای شروع کن یا یه مقدار کم قرض کن یا هم سفارشی کار کن از مشتری پول بگیر 

دوماه خونه بابام خوردم خوابیدم اونجام یکسره مهمون میاد همش میگن چ خبره مگه خونه زندگی نداری هرکی میا ...

سلام خانومی شما تهرانی؟

ما یه نذر کوچیکی داریم به همین زودیا من یهو یاد شما افتادم گشتم ریپلایتو پیدا کردم ما میخواستیم یه تعداد غذا پخش کنبم البته بخاطر کرونا اینا طی یه شرایط خاصی اگر هستین تهران خوشحال میشم بتونیم برای شمام بیاریم اگرم نیستید یا نمیخواید براتون بیاریم میتونید شماره حساب بدید من همونو بزنم به حسابتون برهر حال خوشحال میشم بپذیرید 💖

اگر  من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌
سلام خانومی شما تهرانی؟ ما یه نذر کوچیکی داریم به همین زودیا من یهو یاد شما افتادم گشتم ریپلایتو پی ...

سلام خانومی تو تهران عرضه کار نداشت کرایه خونه نداد صابخونه بلندمون کرد س هفته اواره شهرستان شدیم خدا خیرتون بده نذرتون قبول باشه اجرتون با امام حسین ایشالله هرچی بخواین خدا دوبرابرشو بهتون بده 

سلام خانومی تو تهران عرضه کار نداشت کرایه خونه نداد صابخونه بلندمون کرد س هفته اواره شهرستان شدیم خد ...

فدات گلم الان ساکن شدید جایی کاش دخترتونو نگه میداشت خودتون یه کار با درآمد خوب پیدا میکردین حال خودتونم بهتر میشد _ شماره حسابتونو بفرستید برام ❤

اگر  من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌
فدات گلم الان ساکن شدید جایی کاش دخترتونو نگه میداشت خودتون یه کار با درآمد خوب پیدا میکردین حال خود ...

نه بچه رو نگه میداره نه باخودش میبره جایی ن میزاره من کارکنم بعش میگم بیا جامونو عوض کنیم تو بشین توخ نه بخواب من برم سرکار وقتی تو عرضه کارنداری من مجبورم بفکر بچم باشم......دستت دردنکنه خدا خیرتون بده