2777
2789

من خیلی دوسش دارم بعضی وقتا بهش حسودیم میشه که یکی مثل من همه فکر و ذکرش اونه تنها کسی ک چشمم میبینتش اونه🥲

این واقعا عادلانه س که یک سوم حس منو اون نداشته باشه

بدتر از همه من کسیو ندارم درکم کنه💔

حسودیم میشه به خانوادش که میبیننش ولی من انقدر نذر و نیاز میکنم که واسه یه لحظه هم شده ببینمش🥺

وقتی میبینمش انگار نه انگار تازه دیدمش دلم خیلی واسش تنگ میشه 

چشاش

خنده هاش🥲

ولی اگه اون دوسم نداره چرا رفتارایی داره که هر دختری باشه و ببینه همین فکر و میکنه که اون پسرم یه حسی داره

چرا اذیتم میکنه🥲

چرا اگه چیزی هست نمیاد بگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبق تجربه ام میگم تا وقتی یک پسر علنا نیومده بهت بگه که حسی بهت داره تو ذهنت خیال بافی نکن

چون پسرا اصن معلوم نیست رفتارشون..ی طور رفتار میکنن انگار دارن نخ میدن در صورتی ک اصن حسی بهت ندارن

من از وقتی این درس و گرفتم رو هیچ بنی بشری کراش نزدم اصلا و به هیچ وجه

فقط گذاشتم اونا بیان سمتم و بعداً ببینم ب دلم میشینه طرف یا نه

سعی کن قبل اینکه ازت خوششون بیاد تو ازشون خوشت نیاااد

فامیلتونه؟از کجا باهاش آشنا شدی

آشنای دور

خیلی ساله همو میشناسم

ولی من دارم از این عشق پنهانی اذیت میشم 

اونم یه چیزایی از خودش نشون میده انگار بی حس و میل نیست

دوست داره کمکم کنه هرجا بتونه خودشو نزدیک میکنه 

نمیدونم گیر کردم اگه دوسم نداره پس این رفتارا چیه اگه داره چرا نمیاد بگه🥲

طبق تجربه ام میگم تا وقتی یک پسر علنا نیومده بهت بگه که حسی بهت داره تو ذهنت خیال بافی نکنچون پسرا ا ...

بخدا اگه بگم نفهمیدم چیشد که از این بشر خوشم اومد دروغ نگفتم تا به خودم اومدم دیدم شده فکر و ذکرم اونی که وقتی میبینمش استرس میگیرم انگار دنیا رو بهم دادن🥲

خب ببین دوست داره کمک کنه ازش کمک بگیر به خودت نزدیکش کن این راهها حلشه

خیلی دختر خجالتیم

اینکه کمکم کنه رو به خواهرمم گفته بود که خواهرم اومد بهم گفت فلانی گفته اگه کمک خواستی روش حساب کنی

(آخه همکاریم رشتمون یکیه)

ببین زیاد زوم نشو الان تو عاشقشی ولی باید عادی و بی تفاوت عمل کنی بهش نزدیکی یا نه؟

خیلی در مقابلش عادیم خیلییی اصلا کسی نمیفهمه که شاید کوچکترین حسی بهش دارم ولی امان از خلوت خودم کل زندگیم میشه 

حدودا اره

بخدا اگه بگم نفهمیدم چیشد که از این بشر خوشم اومد دروغ نگفتم تا به خودم اومدم دیدم شده فکر و ذکرم او ...

میفهمم این ک میگی رو تجربه کردم🫠ولی زیاد ذهنت و درگیر نکن

ب قول معروف خوشش بیاد خودش میاد