2777
2789
عنوان

بچه یکسالم چ گناهی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 100 پست
انشاا... خدا به راه راست هدایتش کنه میشه اسمتو بگی میخوام تو نماز شبم دعات کنم

واسه منم دعا کن 😣

البته من هیچوقت از خدا چیزی واسه خودم نخواستم همیشه واسه بقیه بود .الان هم حاجتم واسه یه عزیز دیگست.

اسمش مریم

عجب روز خوبی 🥳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستی اسمتو میگی

ریحانه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چند سالته ؟ یا شوهرت و ادم‌کن  یا ولش کن و برو . رو پای خودت وایسا .

۲۸

ازدواج دوممه 

تو طلاقم شکست پدرومادرمو دیدم تواین زندگی میسوزم بخاطر پدرمادرم ک غصع نخورن

حالا که شوهرت بی مسئولیت هست به فکر یه شغل خونگی باش بخاطر بچت تا از آب و گل دربیاد...

بزرگتری چیزی نداره شوهرت با اون مشکلو درمیون بذاری؟؟؟

هرچه بدخلقی کنی از قبل  عاشق تر شوم ، هرچه قهوه  تلخ تر نوشیدنش دلچسب تر...!!!!!!

واسعه یه همچین مرد بی مسئولیتی نباید بچه میاوردی دیگه بی مسئولیتیشو که دیده بودی تن پروره فقط بفکر راحتیه خودشه بی عرضه هم و بی مسئولیتم هست حالا که ازش بچه آوردی خودت باید یه فکری به حال خودتو بچت بکنی باید یه کاری کنی

یکسره دستم جلوشون درازه بخدا

٤٠ روز نذر حديث كسا بردار ان شالله سر ب راه ميشه 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻