2777
2789

میدونم کار درستی نبوده میدونم بچه بازی بوده ولی دلم میخاست قبل اینگه بلندگو برداشتن دستشون و ابروی من میبرن اینم خراب بشه دارم ناحق خراب میشم بین مردم زنیکه احمق با یه سوتفاعم بهم تهمت زد زیر بار حرفم نمیرفت هرچقد شوهرم گفت هرچقد خدم گفتم من این حرفوو نزدم خدشو زد ب اون راه رفتع  ب  دخترش گفتع دخترشم غیبت منو پیش رفیقم گرده امروزم استوری گزاشته ثابت میشن همه ب وقتش .. منم برداشتم استوری گزاشتم فامیلای پدریمو هاید کردم فقط‌فامیلا و همسایه هاشون ببینن نوشتم تهمت میزنن دروغ میبافن پشت ادم حرف میزنن فتنع تو زندگی ادم میندازن بعد انتظار احترام دارن ب نماز خوندن نیست اگ دل کسی بشکنی تا زمانی ک اون ادم تو دلش آه میکشه تو پبش خدا هیچ امتیازی نداری بعد تو یاداشت هامم نوشتم یه چیزایی راجب خدم میشنوم ک خدمم خبر ندارم😐👍🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش مستقیم میگفتی 

یا تگشون میکردی 

ترس چیو داری؟ 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

هعی من ک یه مدته گیر دادم استوری انتقام از مدیر و مدیر مدرسه عصبی و بد میزارم ک مشاور و معلم پرورشی خبرچین ببینن برن بهش بگن😆🫤شاید بگین بچه ای ولی آخه مدیرم واقعا بد بلایی سرم آورد چندین بار دست به خودکشی زدم تو همون مدرسه:)))

عزیزم اشتباه کردیچرا برات مهمه مردم چی میگن؟؟؟ادما عقل دارن میفهمن کی راست میگه کی دروغمادرشوهرتم ان ...

اخه مادر شوهرم خدشو طوری بین مردم جا انداخته ک قطعا من خراب میشم چون تازه عروسم و من و نمیشناسن از طرفی هم فامیلای شوهرم منوو خیلی دوست دارن نمیخام خراب بشم پیششون خدایی منی ک احترام بچه  ۲ ساله رو دارم بخدا تهریف از خود نیست مهربونیم همش کار دستم میده بعد همه تو فامیل منو دوست دارن اینا دارن یه شبه خراب میکنن منو