خانما دکترم یکم منو ترسوند هیچی نگفت فقط دور یه عدد خط کشید گفت کمی بالاس گفته برم پیش یه دکتر دگ جواب اونم بیارم خیلی نگرانم تا فردا نمیدونم چی میشه کسی سر در میاره توروخدا راهنماییم کنین اگ این عدد بالا باشه یعنی چی
ممنون خدا خیرت بده ج دادی انشالله ک نیازی ب هیچ کدوم نباشه😥
انشاءالله
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
به هر حال اینجا همه تجربشونو میگن منم تجربه گفتم عزیزم
باشه منم تجربه رو گفتم چون کسی اینجا بود که میگفت امینو دادم بچه سالمم سقط شد
تو اینترنت هم چیز های خوبی درباره امینو ننوشته
در هرصورت پزشک تصمیم میگیره
ماهم اینجا تجربه ها و دانسته های خودمون رو میگیم
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزمنگرلن نباش منم تو ان تی تریزومی ۲۱ ۱ به ۵۷۰ بود کلی هم منو ترسوندن رفتم سلفری دادم الهی شکر بچه م سالنه اتفاقا سلفری ازمایش جامع و کاملیه به نظرم بده فقط گرونه مال من شد ۲۲۰۰ تقریبا ولی ارزششو داره آمینو نده اون خدای نکرده خطر سقط داره من دکترم گفت اصلا توصیه نمیکنم به کسی در ضمن درصد اطمینام سلفری ۹۹/۹۷'درصده نگران نباش