2777
2789
عنوان

اونایی ک ازمایش ان تی دادن یه لحظه بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 50 پست
سلفری ازمایش خونه؟

بله

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یخورده احتمال سندرم داون داره البته کمه فکر کنم 

امکان اشتباه توی این ازمایش ها هست  

نهایتش اینه سل فری میدی و مشخص میشه 

نگران  نباش  کاری که دکتر گفته انجام بده 

حل میشه 

منم این مشکل رو داشتم بعد سل فری گفتن مشکلی نیس

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
یخورده احتمال سندرم داون داره البته کمه فکر کنم  امکان اشتباه توی این ازمایش ها هست   نه ...

خدا کنه مشکلی نباشه ممنون 😞

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
سلفری ازمایش خونه؟

اره 

و بهتر از امینو  هستش

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
خدا کنه مشکلی نباشه ممنون 😞

مشکلی نیس منم سنو مشکلی نداشت 

تو ازمایش احتمالم ۱به۲۵۰بود  در حدی ترسوندنم که گفتن احتمالا باید سقط کنی رفتم سل فری  و بعد ۱۳روز که جوابش اومد گفتن مشکلی نداره  

فقط اصلا استرس نداشته باش 

احتمالت کمه مال من اون نمودار DS خیلی بالا تر از خط قرمز بود  و با ازمایش مشخص شو مشکلی ندارا

انشاالله هرچی صلاحته ولی اگه  گفتن آمنوسنتز حتما برو چون امنوسنتز دقیق تره

احتمال سقط داره 

سل فری هم دقتش به اندازه امینو هستش 

احتمال سقط داره  سل فری هم دقتش به اندازه امینو هستش

وای خدا اگ گفت نه حتما باید امنیو بدی چی 

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
وای خدا اگ گفت نه حتما باید امنیو بدی چی 

فکر نکنم بهت بگن 

ولی اگه گفت بگو شنیدم امینو احتمال سقط رو میبره بالا  اگه میشه سل فری بدم 

من پیش یکی از بهترین دکتر های شهرمون رفتم  اصلا حرف امینو رو نزد 

دقتش هم ۹۹و خورده هست  ولی اصلا احتمال سقط نداره  ولی امینو چون از اب دور بچه میگیرن احتمال سقط داره   سل فری خون خودت رو میگیرن و DNAبچه که داخل خون شما هست رو میگیرن و ازمایش میکنن  خیلی امن هستش

احتمالش خیلی کمه اگه انجام بده استراحت کنه ۳ روز خطر نداره ،،نه دقت سل فری به انداره امنو نیست 

امینو ۱۰۰٪

سلفری۹۹و خورده ای٪

تفاوت چندانی نداره 

فکر نکنم بهت بگن  ولی اگه گفت بگو شنیدم امینو احتمال سقط رو میبره بالا  اگه میشه سل فری ب ...

ممنون خدا خیرت بده ج دادی انشالله ک نیازی ب هیچ کدوم نباشه😥