2777
2789
عنوان

اونایی ک ازمایش ان تی دادن یه لحظه بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 50 پست
ممنون خدا خیرت بده ج دادی انشالله ک نیازی ب هیچ کدوم نباشه😥

انشاءالله

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
به هر حال اینجا همه تجربشونو میگن منم تجربه گفتم عزیزم 

باشه منم تجربه رو گفتم چون کسی اینجا بود که میگفت امینو دادم بچه سالمم سقط شد 

تو اینترنت هم چیز های خوبی درباره امینو ننوشته  

در هرصورت پزشک تصمیم میگیره  

ماهم اینجا تجربه ها و دانسته های خودمون رو میگیم

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه منم تجربه رو گفتم چون کسی اینجا بود که میگفت امینو دادم بچه سالمم سقط شد  تو اینترنت هم چ ...

من هم شنیدم 

ان آی پی تی روش غیر تهاجمی هست استازتر انجام بده ولی چیزی نیست غصه نخور

استارتر منو که اصلا محل نمیذاری ولی اصلا خودت نظر نده بذار دکترو انجام بدن ،،از سقط آمنوسنتزم نترس م ...

عزیزم ممنون ک جواب دادی اسماتون شبیه همه فک کردم جواب شمارم دادم معذرت این ازمایش کلا فکر و ذهنمو بهم ریخت

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
دومین بارداریمه واسه هیجکدوم آزمایش ندادم

خدایی بهترین کاره همش استرسه رفتن ب دکتر ولی مجبوریم بریم 😒

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
منم ان تی بارداریم ۲/۱بود گفتن‌یا سندروم داون یا قلبش مشکل دادن ازمایش خون دادم با نمونه از کیسه اب ...

اکثرا ازمایش دادن بعدش سالم بودن خداروشکر فک کنم این ازمایش عدداش زیاد خطا داره

عزیزم‌نگرلن نباش منم تو ان تی تریزومی ۲۱ ۱ به ۵۷۰ بود کلی هم منو ترسوندن رفتم سلفری دادم الهی شکر بچه م سالنه اتفاقا سلفری ازمایش جامع و کاملیه به نظرم بده فقط گرونه مال من شد ۲۲۰۰ تقریبا ولی ارزششو داره آمینو نده اون خدای نکرده خطر سقط داره من دکترم گفت اصلا توصیه نمیکنم به کسی در ضمن درصد اطمینام سلفری ۹۹/۹۷'درصده نگران نباش