2777
2789

من برای اولین بار میخوام موهامو رنگ کنم میخوام خودم رنگ بخرم بدم کسی برام بزنه ترجیح دادم پول آرایشگاهو بذارم یجاش رنگ خوب و گیاهی بخرم 

چند نفر بهم فیتو رو معرفی کردند که خیلی خوبه اما من تار موی سفید دارم بین موهدم و نظرات دی جی کالارو خودن حتی شماره های پایینش هم یا سفیدی رو نمیگیره یا زود رنگش از روی سفیدا میره

نکته دوم اینکه من 15ماه پیش موهامو حنا زدم کوتاهم کردم اما هندز حدود ده سانت پایین موهام حنا داره 

رنگهای تناژ قرمزم دوست ندازم واقعا دلم عسلی تیره و بادومی و کاکائویی میخواد 

میشه بگید چکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تار های سفید  فقط شماره ۴ میتونی بزنی نهااایت شماره ۵  رنگ شکلاتی بزن فقط خوب میشه دلخواهته عسلی اصلا نشون نمیده رو موهات     کلا روی موی طبیعی هر رنگی بزنی آخر رنگ تن قهوه ای میده بهت حالا یا روشن تر یا تیره تر  تن قرمزی هم که نمیخوای نتیجه میشه رنگ شکلاتی ۴ یا ۵

چه برندی خوبه فیتو میگیره؟؟

من استار لیدی و بهت پیشنهاد میکنم حالا باز خودت برو لوازم آرایشی در مورد برندها بپرس و کیفیتشون خوب راهنماییت میکنند ولی از من میشنوی هیچ فرقی نمیکنند ... شیمیایی همش خواستی معمولی بخر بجاش قرص ویتامین برای رنگ مو بخر یا ماسک موی خیلی خوب برای حمام روی برند رنگ حساس نباش که حتما درجه ۱ باشه 

عزیزم مارک رنگ مهم نیس

برو بگو رنگ اکسترا میخوام(رنگای اکسترا رو فقط مارکای معتبر دارن و نشونشون دوتا صفر بعد ممیزه)

موهات اگه حنا داره بهتری کوتاهش کنی

چون احتمال داره سبز بشه

اگرم نمیخوای کوتاه کنی باید دکلره کنی ک چون میگی ده سانته پایین موهاته میتونی امبره انجام بدی

برای رنگتم ک باید ببینی سلیقت چیه دگ

ولی معمولا روی موی طبیعی فقط رو رنگای قهوه ای و عسلی میشه مانور داد

عزیزم مارک رنگ مهم نیس برو بگو رنگ اکسترا میخوام(رنگای اکسترا رو فقط مارکای معتبر دارن و نشونشون دو ...

دو تا صفر بعد ممیز منظورم و بد رسوندم

هر رنگی ک بعد ممیز دوتا عدد یکسان تکرار شده باشه میشه اکسترا

مثل ۷/۱۱