2777
2789
عنوان

معنی این حرف خواهر شوهرم چیه خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دامادا بیخود کردن والا مردام خاله زنک شدن

من نمیدونم به دومادا چچه ربطی داره عروس چیکار میکنه ب عروسا چه ربطی داره داماد جماعت

زنداداش منم یدم تو دهن دوماداست بابا حدودتو رعایت کن ب تو چه اخه

ساعت دوازده میخاسنی بری مهمونیشون؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خب چرا بچت فرستادی ولی خودت نرفته بودی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

اونا با خودشون فک کردن که چون طبقه بالایی این احساس مسئولیو میکنی که زود بری بالا و کمکشون کنی. ولی نرفتی و هی گفتی شوهرم بیاد که براشون دلیل مسخره ای به خاطر شانه خالی کردن بوده . بچه رو برده دیده خیلی دیر کردی گفتن همون تو خونش غذا بخوره بهتره . اینم که گفته به شوهرت چیکار دارم بخاطر این بوده که اگه اون بیاد و نیاد برادرمونه فرقی نمیکنه. تو باید زود  میومدی که نیومدی .

واجبه به بعضیا گفت صدا 📣 دوربین 📹 حرکت 🏃  گمشوووووووووووو😠😠😠😠

عزیزمن روالش البته از دید من اینکه بعد از اینکه بچه رو برد یکم به کارات میرسیدی خودت هم حوالی ده میرفتی پایین دور هم باشین یکم کمک بدی نهار رو باهم درست کنین حرفی صحبتی ولی شما احتمالا صبر کردی تا اونا نهار رو بپزن شوهرتون بیاد باهم برید پایین اونا هم بچه اذیتشون میکرده هم بچه داری کنن هم غذا درست کنن کار کنن خسته شدن بچه رو ذوردن پیش خودت که حداقل بچه ات رو نگه داری بعد دیدن بچه گرسنه اس غذا هم اماده نبوده براش سالاد اوردن که بهش سالاد بدی . اونجا هم که گفته کاری با شوهرت ندارم یعنی برای بچه غذا اوردم کاری با اون ندارم و در نهایت هم شما نرفتی بنظرم حق با اوناست

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خب دعوت کرده دیدن نرفتی گفتن نمیری حتما اومده اونطور گفته بعدش شمام هی گفتی نه میایم پایین اخرش هم ن ...

آخه  اون سالادهرو اورد بالا گفت ۲۰ دقیقه دیگه هم غذا رو میارم گفتم نیار میایم پایین  البته فک کنم فک کرده نمیرم ولی از اون حرفش ناراحت شدم ولی انتظار کمک ازم نداره چون دوقلو دوماهه دارم

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
آخه  اون سالادهرو اورد بالا گفت ۲۰ دقیقه دیگه هم غذا رو میارم گفتم نیار میایم پایین  البته ...

ناراحت نشو ولی کاشکی میرفتی 

۹۰ درصد اونا به خاطر اینکه دیر رفتی و توقع داشتن تو جمعشون باشی ناراحت شدن گفتن حتما به قول خودت بچه کوچیک داری دوست نداری بری وقتی اونقدر نزدیکی...

البته من بین شما نیستم نمیتونم قضاوت کنم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
اونا با خودشون فک کردن که چون طبقه بالایی این احساس مسئولیو میکنی که زود بری بالا و کمکشون کنی. ولی ...

نه عزیزم انتظار کمک ازم نداره چون دوقلو دوماهه دارم بچه اولم سه سالشه به عنوان کمک به من هر دفعه بیاد یکیشونو میبره پایین دخترمم که میبره پیش خودش میگه لااقل یه روز در هفته میام کمکت کنم میگم شاید فک کرده شوهرم دوست نداره بره پیش شوهرش چون سر دعوایی که  خواهر شوهرم با شوهرش کرد کلا شوهرش از جلو چشم خونواده شوهرم افتاده

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
خب چرا بچت فرستادی ولی خودت نرفته بودی

بچم که عمش بیاد دیگه بالا نمیاد یکی از دوقلوهام خودش میاد میبره میگه کمکت کنم