2777
2789
عنوان

معنی این حرف خواهر شوهرم چیه خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 31 پست
عزیزمن روالش البته از دید من اینکه بعد از اینکه بچه رو برد یکم به کارات میرسیدی خودت هم حوالی ده میر ...

نه انتظار کمک ازم نداره جونش  که به دخترم بستس یکی از دوقلوهام که هر وقت بیاد اینجا میاد میبرتش  پایین  میگه کمکت کنم میگم شاید فک کرده شوهرم نمی ره پایین چون بعد دعوایی که خواهر شوهرم با شوهرش کرد کلا شوهرش از جلو چشم خونواده شوهرم افتاد و این اولین بار بود که بعد اون دعوا شوهرش میومد اینجا و هیچ کی خوشش نیومد از اینکه اون میاد و خواهرشوهر خودش می دونست و اینکه ما با دعوت پایین نمیریم روزی ده بار اونا میان و من میرم ولی ایندفعه گفتم سالاد و اورد بالا حتما دوست داشتن تنها باشن و من میام به اون خاطر نرفتم بعد خواهرمم پیشمه شاید فک کرده این روش نمیشه بره پایین فقط ندونستم منظورش از اون حرف چه بود به اون خاطر نرفتم پایین 

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
نه انتظار کمک ازم نداره جونش  که به دخترم بستس یکی از دوقلوهام که هر وقت بیاد اینجا میاد میبرتش ...

خب پس اگه اینجوریه هر چه زودتر براش توضیح بده که فکر مردی میخوان تنها باشن نذار کدورتی ایجاد بشه و بمونه 🌺🌺🌺

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.