2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا راهنمایم کنید😥

91 بازدید | 17 پست

نامزدم همش بمن میگه خیانتکار فاسد هرزه همش فوش میده....امروز بهم گفت هرری دختره خراب بنظرتون من باید چیکارکنم.؟توروخدا کمکم کنید😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقدین؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

سلام من میشناسم همینجوری بودن 

لطفاً لطفاً به خانوادت بگو به برادر یا پدر یا مادر بهشون بگو فردا تو زندگی بیشتر بهت میگه بعد تو پشیمونی که چرا از قبل جلوهش رو نگرفتی

❥︎ఌ︎🅐︎🅛︎🅘︎ ❦︎ Ⓢ︎Ⓐ︎Ⓗ︎Ⓔ︎Ⓘ︎ ❥︎☻︎ 🅢︎🅞︎🅜︎🅐︎🅨︎🅔︎❥︎
اره دوساله عقدیم 

بنظرم این رابطه تموم شدست

این الان اینجوری میکنه وقتی رفتین خونتون ک دیگه کارت ساختس

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

سی سالشه...همش فوش همش بدبینی...حتی ی ریال خرجی هم بهم نمیده....خواهراشو تا مشهد میبره میاره اما منو تا سر کوچه نمیبره...ک چی مردا غریبه منو نگاه میکنن خسته شدم توروخدا ی راه چاره بهم نشون بدین.

سلام من میشناسم همینجوری بودن  لطفاً لطفاً به خانوادت بگو به برادر یا پدر یا مادر بهشون بگو فر ...

گفتم ب خانوادم الان پرو ترشده قبلا میترسید ک ابروش جلو خانوادم نره حالا بهم واضح برمیگردخ میگه برو ب هرکی دوستداری بگو

ببین عزیزم خودتو بدبخت نکن من میدونم فردا باردار میشی اینجوریه می‌کنه هی پس میوفتی رنگین کوفت که نه گوه میشه

به نظرم به خانوادت بگو چجوریه تمامش کن

ببین عزیزم خودتو بدبخت نکن من میدونم فردا باردار میشی اینجوریه می‌کنه هی پس میوفتی رنگین کوفت که نه ...

زندگیت

گفتم ب خانوادم الان پرو ترشده قبلا میترسید ک ابروش جلو خانوادم نره حالا بهم واضح برمیگردخ میگه برو ب ...

ترو خدا نکن فردا حسرت به دل میمونی تمامش کن 

جدا شی واقعا فکر کردن نداره الان دوره نامزدی در باغ سبز باید نشون بده توهین میکنه وای به حال بعدن

طلاقم نمیده...خانواددمم همش طعنه اینو میزنن ک نامزدت نمیخاد ما شوهرت دادیم اما شوهرت فلانه بدشانسی