2777
2789
همون سرمعدم دردمیکنه خیلیم نفخ میکنم

عزیزم ورم معده داری جون نفخ ایجاد می کنه معده مثل سنک میشه انگار سفت میشه هر غذایی ابکی نباید بخوری ادویه جات رو بزار کنار امروز عسل ارگانیک یه قاشق خالی بخور هم دارچین برای نفخ عالیه ورم داری عزیزم منم مثل خودتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم شاید بخاطر استرس اینطور شدی .انشالله هیچی نیست مایعات بخور قرص جوشان او آر اس خارجی بخر بخور خی ...

ن اصلااسترس ندارم اخه بیرون درنمیام ک کرونابگیرم

مرسی عزیزم حتماامتحان میکنم

عزیزم ورم معده داری جون نفخ ایجاد می کنه معده مثل سنک میشه انگار سفت میشه هر غذایی ابکی نباید بخوری ...

عسل خوردم اصلانفخم جوریه ک انگارروده توبدنم نیس خیلی زیاده تازه اینجوری شدم

عزیزم نگران نباش کرونا نیست اسهالتم بخاطر عفونت معدست جدیدن سبزی یا میوه خوردی یا فست و فود ؟

اره س تاشم خوردم ولی پیتزاروخودم درست کرده بودم باگوشت ولی قبل ایکه بخورم اینجوری بودم

اره س تاشم خوردم ولی پیتزاروخودم درست کرده بودم باگوشت ولی قبل ایکه بخورم اینجوری بودم

آهان پس مشکل از رودت هست یا روده تحریک پذیر شده یا التهاب (ممکنه پولیپ داشته باشی باعث بروز دلپیچه و اسهال میشه مادر خودم پولیپ و التهاب داشت اینطور بود )

همون سرمعدم دردمیکنه خیلیم نفخ میکنم 

عزیزم علائمی که میگم بگو کدومش رو داری ؟

اول اینکه احساس می کنی تو گلوت چیزی برگرده هنگامی که دراز نشستی ، اروغ زیاد داری ؟ یا استفراغ و تهوع داری ؟ معدت سفت یا نرمه جوری که اشتهات کم بشه دلت نخواد بخوری معدت مثل سنگ سفت بشه ؟ اسید معدت زیاد میشه ؟ احساس سوزش تو گلو و تیر کشیدن تو معده داری ؟ احساس کاهش وزن داری جدیدن کم خونیت زیاد نشده ؟ گاهی اوقات احساس تب می کنی ؟ مایعات بدن شده زباد از دست بدی ؟ تو قفسه سینه احساس سنگینی و تنگی نفس داری ؟ احساس خفگی تو گلوت نداری که به سختی نفست رو داخل و ورود کنی از دهانت ؟ شکمت بزرگ نمیشه با اینکه معدت خالیه ؟ احساس سوزش در دهان هنگام صبح نداری ؟ بوی بدن دهان نداری ؟ گهگاهی آب دهانت به شدت زیاد بشه بزاق فعالیتش زیادتر شه ؟ گهگاهی شده دهانت به شدت خشک بشه نون بخوری سقف دهانت درد بگیره ؟ احساس تب گهگاهی بهت دست میده احساس ضعف و لرز ؟ احساس بیحالی داری ؟