2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توسال یکی دوباراینجوری میشم ولی دکترمیرفتم خوب میشدم ولی الان ن

استرس نداری؟فقط دل پیچه داری؟

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱

اگه اسهالتون ویروسی هست میگن بهتره جلوشو نگیری تا دفع بشه ویروس. ولی برای اسهال یه روش هست که برادرم اینا استفاده میکنند اینه که تو ماست پودر چای خشک میریزن و میخورن. حالا نمیدونم چقدر تاثیر داره . برای دلپیچه هم دیفنکسیلات و هیوسین خوبه

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

عزیزم با علائمی که گفتی کرونا نیست احتمالن عفونت معده داری باید بری آزمایش هلیکوباکتری بدی یا ورم معده اما چون میگی اسهال و دلپیچه مداوم داری احتمال میدم عفونته منم مثل خودت بودم رفتم ازمایش کرونا  دادم منفی شد ازمایش آنتی بادی معدم مثبت شد 😑😑😑 هیلکوباکتر دارم یه ماه بدون قرص رژیم غذایی آبپز گرفتم بعد از یه ماه دارچین خوردم کنترل شد قرص هم بهت داد نخور یه مشت انتی بیوتیکه باید به مدت چهارده روز استفاده کنی فقط کنترل می کنه از بین نمی برههه

استرس واسه چی ؟ اره فقط دل درده

میگم شاید بخاطر استرس اینطور شدی .انشالله هیچی نیست مایعات بخور قرص جوشان او آر اس خارجی بخر بخور خیلی خوبه

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱