پس میکروب عزیزم دیگ جای نگرانی نیست کرونا هم نداری این میکروب لعنتی علائمش جوریه که با کرونا یکی میشه منم اوایل سردرگرم بودم دکترای امروز هم دکتر نبودن هی میگفتن افسرده ای اینجوری تا اینکه خدا خیر بده یه دکتر رو گفت معدته ازمایش برام نوشت فهمید میکروب دارم بعدش آندوسکوپی کردم و علت همه دردام این میکروب لعنتی بود
هیچی قرصی نخوردم اولش یه قرص داد پنتاپرازول نولپازا واس ریفلاکسم دو روز استفاده کردم دکتر بهم گفت بدنت نمیکشه این همه انتی بیوتیک بدم پس منم هیچی قرصی از دکتر نگرفتم یک ماه کامل عسل طبیعی صبح ناشتا میخوردم خالی ، یک ماه ظهر ها سیب زمین آبپز و سینه مرغ آپز شبا خوردم اب رو همانطور که بهت میگفتم میخوردم بعد از یه ماه کم کم شروع کردن به استفاده از دارچین همین دارچین معدمو اروم کرد دیگ هیچ کدوم از علائم برام برنگشت دلپیچه و اسهالم نگرفتم معدم کار کرد تونستم کم کم سرخ کردنی بخورم نون هم تو اون یکماه فقط سنگک خوردم بعد میوه خوردم بهارنارنج هم میخورم واس دوره کرونا که خانم دکتر محمد پور میگفتن واس پیشگیری ویتامین سی و مویز و بهارنارنج اینارو خوردم اما واس معده فقط دارچین عالیه عزیزم هیچ قرصی نخوردم ریفلاکسم هشتاد درصد بهبود پیدا کرد
واس درد معده من عسل خام میخوردم یه قاشق سر پر ، اما واس روده دردش بخاطر نفخه چیزایی که نفخ میار رو باید بزاری کنار خودم گهگاهی رودم درد میکرد فقط زعفرون خالی با آب جوش میخوردم عزیزم تاکید می کنم دارچین دوای معدست هم دارچین هم عسل ترکیب این دو باهم واس درد عالیه