2777
2789
عنوان

چقد از خانواده شوهرم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 75 پست

منم اصلا دوست ندارم باخانواده ی همسرم ارتباط داشته باشم نمیدونم چرا اصلا ازهیج لحاظ شبیه هم نیستیم وهمون ماهی به زور یکبار که میرم وانگار رفتم زندان بخدا 

کلا خانواده شوهر فکر میکنن ما پسرشون رو ازشون گرفتیم بخاطر همین محل نمیزارن به ما

اره میدونم بخاطر اینکه من گوشی ۵ملیونی خریدم اینحوری میکنن امشب مخصوصا خواهرکوچیکش ک چپ چپ نگاه گوشیم میکنه بنظرشون من خیلی ولخرجم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خعلی قشنگه دختر آفرین خوشم اومد بدون ادیت دیگه؟ 

اره عزیزم عکسمو گذاشتم ی بار بعضیا دیدن😁

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
منم اصلا دوست ندارم باخانواده ی همسرم ارتباط داشته باشم نمیدونم چرا اصلا ازهیج لحاظ شبیه هم نیستیم و ...

منم بخدا الان حس میکنم تو زندانم نفسم گرفته شوهرمم خوابه کسی نیس باهاش حرف بزنم

من الان خونمون هستن باردارم ... سالاد اولویه درست کردم ماذر شوهرمم کله پاچه تو خونه خودشون درست کرده ...

مادرشوهرت فوضول نیست من قبل اینکه مادرشوهرم بیاد کل خونرو میسابم نکنه ایراد بگیره تموم کابینتامو میگرده همه چیو چک میکنه وامصیبتا یه جا یذره خاک باشه ابرومو میبره....همه جاجار میزنه عروسم شلختس،یه هفته بادخترودامادش ریختن سرم درکل روز ۴ ساعت میخوابیدم ،صبحانه ،ناهار ،شام،اخرش رفتن زنگ زدن به مادرم چرا دخترت به خودش نمیرسه چراارایش نمیکنه ،موهاشو رنگ نمیکنه...😑😑😑

با نظرم مخالفی ریپلای نکن 🙄🙄🙄
اخه قابل تحملم نیستن به همه چیز ادم کاردارن سری قبلی اومدن یه گردان ریختن خونمون بعد رفتن نشستن گفتن ...

واسه من که بگم هنگ میکنی،حامله بودم وقتی گفتم دختره جاریم خوشحال بود،زاییدم گفت چرااین رفته خصوصی من رفتم دولتی،عروسی گرفت واسم شوهرم گفت اینارودوست داری به مادرشوهرم،بابخیه جلوش نشستم واسه احترام که درازنکشم پشتم گفت دیدی هیچیش نبود،خیلی چیزاهست یه سری آدماازدرون سیان ولی توسعی کن خوب باشی خدااون بالاست جواب خوبیاتومیده

تو این کرونا چه خبره میان چند روزم میمونن🤬

همونو بگو من هنوز رنگ فامیلاموند از قبل عید به اینور ندیدم ،اینا خیلی بی عارودردن،یه مشت خوشگذرانن فقط

با نظرم مخالفی ریپلای نکن 🙄🙄🙄
اره عزیزم عکسمو گذاشتم ی بار بعضیا دیدن😁

عه آقا اگه خوشگلی منم میخوام ببینم بخدا جدیدا همه با ادیت خوشگلن اصلا دیگه خیلی وقته دختر  خوشگل طبیعی آدم نمی بینه ما قدیمیا ازین عملیا و ادیتیا خوشمون نمیاد من خودم چشمام سبزه جوونیم ماشالا خوشگل بودم😂

حلالم کنید و خدانگهدار   
قراره پس فردا از شهرستان بیان سره من اوار بشن،متنفرم ازشون😑

اینم خواهرش از شهرستان اومده جمع شدن دور هم 

قراره چند روز دیگه هم بریرن خونه ما ۲،۳ روز بمونن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اره میدونم بخاطر اینکه من گوشی ۵ملیونی خریدم اینحوری میکنن امشب مخصوصا خواهرکوچیکش ک چپ چپ نگاه گوشی ...

آخ گفتی ما داریم پول پسرشون رو میخوریم پسرشون که  نباید برای خانوادش گوشی بخره باید واسه ی همسرش بخره ولی امان از دست خانواده شوهر😒

اینم خواهرش از شهرستان اومده جمع شدن دور هم  قراره چند روز دیگه هم بریرن خونه ما ۲،۳ روز بمونن ...

دخترم چرا دیدتو عوض نمی کنی؟! اینجوری زندگی رو برای خودت تلخ می کنی 

حلالم کنید و خدانگهدار   
برادرشوهرمجرد داری من خودم دخترم میدم خخخ

عزیزم اره امسال دیپلم میگیره کلا دوتا داداشن خواهر ندارن ...خداسی همیشه از خدا خواستم یه پسر کپی شوهرم بهم بده من کُرد هستم اومدم تهران درس بخونم عاشق شدم ... کردها زیاد به زن اهمیت نمیدن نمونه بارز خانواده خودم بابام و داداشام اصلا یه جورایی محبت زبونی نمیدونن مادر شوهرم همیشه وقتی غذا درست میکنه پسرهاش دستشو میبوسن تشکر میکنن من کیف میکنم ...خونه خودمونم شوهرم دست منو میبوسه وقتی غذا درست میکنم و تشکر میکنه. کلا جلو فامیلهاشون بهم ابراز عشق میکنه خانومم کجایی و بیا پیشم بشین تو کل فامیلهاشون این مدلی هستن با محبتن ...یه چیزی هم بگم مادرشوهر مادرشوهره باید بلد باشی چجوری باهاش تا کنی ...

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉
مادرشوهرت فوضول نیست من قبل اینکه مادرشوهرم بیاد کل خونرو میسابم نکنه ایراد بگیره تموم کابینتامو میگ ...

دقیقا مادرشوهرمن یه شب اومده بود مونده بودخونمون رفته بود به بابام گفته بود اب ننیجوشونه میذاره یخچال بچه ام مریض بشه من چکار کنم همون شد دیگه ازتنهایی بمیرم نمیذارم بیاد پیشم الان شوهرش فوت شده اونقدر دوست داره بیاد یا ما بریم قبلا ها خونه راهمون نمیداد