2777
2789
عنوان

چقد از خانواده شوهرم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه آقا اگه خوشگلی منم میخوام ببینم بخدا جدیدا همه با ادیت خوشگلن اصلا دیگه خیلی وقته دختر  خوشگ ...

عکس نمیشه گذاشت سایت خرابه درست بود میذاشتم

اگ عکسو باز کنی تابلویه ادیت نداره

منم بابام چشاش سبز خاکستری بوده عمه ام خاکستری خیلی خوشرنگ من ترکیبی زدم😁

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اینم خواهرش از شهرستان اومده جمع شدن دور هم  قراره چند روز دیگه هم بریرن خونه ما ۲،۳ روز بمونن ...

من هنوز نیومده فکرش داغونم کرد،بخداحاضرم واسه ۱۰۰ نفر درروز غذا درست کنم مهمونی بدم ،اینارو نبینم دستم به کار نمیره😑

با نظرم مخالفی ریپلای نکن 🙄🙄🙄
اره میدونم بخاطر اینکه من گوشی ۵ملیونی خریدم اینحوری میکنن امشب مخصوصا خواهرکوچیکش ک چپ چپ نگاه گوشی ...

اهمیت نده بابا همین گوشی رو انقد دستت بگیر تا بپوکه خواهرشوهرای من که کلا بی دلیل و حرف و دعوا همیشه قهر بودن حرف نمیزدن یکیشون یه شب پتج ساعت تو حموم موند تا ما بریم بعد بیاد 😂😂😂منم همیشه بهترین لباسامو میپوشیدم و خیلی ریلکس و سرحال میرفتم قشنگ حالشونو جا میاوردم دیگه طاقت نیاوردن گفتن ما ازت خوشمون نمیاد به چه زبونی بهت بگیم‌ دوس نداریم بیای منم دیگه پامو نذاشتم دقیقا منتظر همچین فرصت نابی بودم🤣🤣

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
عزیزم اره امسال دیپلم میگیره کلا دوتا داداشن خواهر ندارن ...خداسی همیشه از خدا خواستم یه پسر کپی شوه ...

عزیزم خوشبخت باشی انشاالا 

من دخترکوچیکم دانشجو هست شوخی میکنم اتشاالا که هرچی بخوای خدابرات بده موفق باشی 

عکس نمیشه گذاشت سایت خرابه درست بود میذاشتم اگ عکسو باز کنی تابلویه ادیت نداره منم بابام چشاش سبز ...

اینم شانس مایه سایت خرابه😂

میدونم بابا ادیت نیست معلومه 

خدا حفظت کنه❤️ 

ما شا الله 

حلالم کنید و خدانگهدار   
بابا خودت حالتو خراب می کنی حسای بدتو بریز دور از زندگی لذت ببر زهر مار کردی بابا

من اصلا از بازی خوشم نمیاد ک برم بینشون اونم این بازی شکلک دراوردن و اینا... واقعا خستم دوس دارم بخوابم فقط

عزیزم اره امسال دیپلم میگیره کلا دوتا داداشن خواهر ندارن ...خداسی همیشه از خدا خواستم یه پسر کپی شوه ...

همین خواهر ندارن اگه داشتن مادرشونم بد میکردن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
دقیقا مادرشوهرمن یه شب اومده بود مونده بودخونمون رفته بود به بابام گفته بود اب ننیجوشونه میذاره یخچا ...

مادرشوهرمن یه سیاستی داره جلو شوهرم کمتر ازدخترم به من نمیگه،حالا کافیه شوهرم نباشه میشه یزید ابن معاویه،منکه واگذارش کردم بخدا فقط😑 

با نظرم مخالفی ریپلای نکن 🙄🙄🙄
مادرشوهرت فوضول نیست من قبل اینکه مادرشوهرم بیاد کل خونرو میسابم نکنه ایراد بگیره تموم کابینتامو میگ ...

منم اوایل گیر میداد چرا پشت قابلمه هاتو نمیسابی... جلو شوهرم میگفت من بهت بگم بهتر از اینکه یه غریبه بهت بگه من سکوت میکردم و میگفتم چشم شما درست میگین منم زیاد حرف شنیدم نمیگم فرشته است و اینهاااا اصلا کلا باید بلد باشی باهاشون چجوری رابطه برقرار کنی مثلا حد خودتو نشون بده نزار بیشتر از این وارد حریم خصوصیت بشن تذکر بده ...من با سکوتم به مادرشوهرم فهموندم به تو ربطی نداره من پشت قابلمه هام کثیفه ..بستگی به شعور طرفم داره 

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉