خونه مادرشوهرمیم همه خواهر برادرا جمع شدن دور هم دارن بازی میکنن و خیلی خیلی بلند میخندن و سروصدا میکنن منم خوابم میاد میخوام بخوابم از صدای اینا نمیتونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره میدونم بخاطر اینکه من گوشی ۵ملیونی خریدم اینحوری میکنن امشب مخصوصا خواهرکوچیکش ک چپ چپ نگاه گوشی ...
اهمیت نده بابا همین گوشی رو انقد دستت بگیر تا بپوکه خواهرشوهرای من که کلا بی دلیل و حرف و دعوا همیشه قهر بودن حرف نمیزدن یکیشون یه شب پتج ساعت تو حموم موند تا ما بریم بعد بیاد 😂😂😂منم همیشه بهترین لباسامو میپوشیدم و خیلی ریلکس و سرحال میرفتم قشنگ حالشونو جا میاوردم دیگه طاقت نیاوردن گفتن ما ازت خوشمون نمیاد به چه زبونی بهت بگیم دوس نداریم بیای منم دیگه پامو نذاشتم دقیقا منتظر همچین فرصت نابی بودم🤣🤣
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
عزیزم اره امسال دیپلم میگیره کلا دوتا داداشن خواهر ندارن ...خداسی همیشه از خدا خواستم یه پسر کپی شوه ...
همین خواهر ندارن اگه داشتن مادرشونم بد میکردن
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
مادرشوهرت فوضول نیست من قبل اینکه مادرشوهرم بیاد کل خونرو میسابم نکنه ایراد بگیره تموم کابینتامو میگ ...
منم اوایل گیر میداد چرا پشت قابلمه هاتو نمیسابی... جلو شوهرم میگفت من بهت بگم بهتر از اینکه یه غریبه بهت بگه من سکوت میکردم و میگفتم چشم شما درست میگین منم زیاد حرف شنیدم نمیگم فرشته است و اینهاااا اصلا کلا باید بلد باشی باهاشون چجوری رابطه برقرار کنی مثلا حد خودتو نشون بده نزار بیشتر از این وارد حریم خصوصیت بشن تذکر بده ...من با سکوتم به مادرشوهرم فهموندم به تو ربطی نداره من پشت قابلمه هام کثیفه ..بستگی به شعور طرفم داره