2777
2789
عنوان

چقد از خانواده شوهرم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 75 پست
قراره پس فردا از شهرستان بیان سره من اوار بشن،متنفرم ازشون😑

عزیزم بخاطرشوهرت دیگه باهاشون کناربیا،همه عاشق همه آدمای دوروبرشون نیستن،والامن ازجاریم متنفرم مجبورم تحمل میکنم،بقیشون خوبن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز حالا خوبه همزبونید میتونی باهاشون ارتباط برقرار کنب منکه میرفتم اونا با زبون خودشون با هم‌حرف میزدن و به من توجهی نمیکردن خداروشکر اون دوران گذشت و دیگه نمیرم🤣🤣🤣

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
آقا چشم خودته؟ 

اره😁

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

گفتمش نقاش را نقشی بکش از جاریم

بی شعور عکس هیولا در دل صحرا کشید 😁

گفتمش‌ نقشی ز خواهرشوهرم ترسیم کن

عکس گرگی با نقاب بره ای زیبا کشید 😁

گفتم از فامیل شوهر بر ورق نقشی بزن

دسته ای کوسه میان بستر دریا کشید 😁

گفتم امشب خانه ی اقوام شوهر دعوتم

در میان خارها شاخه گلی تنها کشید 😁

گفتمش من یکه و آنها همه پشت همند

نخبه ای را در میان جمله اسکل ها کشید 😁

گفتم از اوصاف مادرشوهران چیزی بگو

جام زهر آوردو نالان دست از این دنیا کشید😁😁

🆔شادباشین😊

#حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
قراره پس فردا از شهرستان بیان سره من اوار بشن،متنفرم ازشون😑

من الان خونمون هستن باردارم ... سالاد اولویه درست کردم ماذر شوهرمم کله پاچه تو خونه خودشون درست کرده اورده اینجا که صبح بخوریم اونها کرج هستن ما تهران..میدونه بوی کله پاچه اذیتم میکنه اونجا درست کرد ...مادرشوهرم به برادرشوهر کوچیکم اخطار داد لیوان ابی که میخوری میشوری میزاری سر جاش این بنده خدا نمیتونه همش سرپا وایسه ...کلا من تو این چهار سال یه بار نه باهاشوم دعوا داشتم نه قهر نه حرفی و حدیثی اصلا کاری به کارشون ندارم همینم شده برگ برنده من جلو شوهرم.

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉
عزیزم بخاطرشوهرت دیگه باهاشون کناربیا،همه عاشق همه آدمای دوروبرشون نیستن،والامن ازجاریم متنفرم مجبور ...

اخه قابل تحملم نیستن به همه چیز ادم کاردارن سری قبلی اومدن یه گردان ریختن خونمون بعد رفتن نشستن گفتن فلانی چرا موهاش ژولیدس ارایش نداره،اینهمه زحمت بکش براشون بخاطرشون خوب نخواب اخرش بشه این،حرفای خاله زنکی

با نظرم مخالفی ریپلای نکن 🙄🙄🙄
اخه قابل تحملم نیستن به همه چیز ادم کاردارن سری قبلی اومدن یه گردان ریختن خونمون بعد رفتن نشستن گفتن ...

تو این کرونا چه خبره میان چند روزم میمونن🤬

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند