خونه مادرشوهرمیم همه خواهر برادرا جمع شدن دور هم دارن بازی میکنن و خیلی خیلی بلند میخندن و سروصدا میکنن منم خوابم میاد میخوام بخوابم از صدای اینا نمیتونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من الان خونمون هستن باردارم ... سالاد اولویه درست کردم ماذر شوهرمم کله پاچه تو خونه خودشون درست کرده ...
مادرشوهرت فوضول نیست من قبل اینکه مادرشوهرم بیاد کل خونرو میسابم نکنه ایراد بگیره تموم کابینتامو میگرده همه چیو چک میکنه وامصیبتا یه جا یذره خاک باشه ابرومو میبره....همه جاجار میزنه عروسم شلختس،یه هفته بادخترودامادش ریختن سرم درکل روز ۴ ساعت میخوابیدم ،صبحانه ،ناهار ،شام،اخرش رفتن زنگ زدن به مادرم چرا دخترت به خودش نمیرسه چراارایش نمیکنه ،موهاشو رنگ نمیکنه...😑😑😑
عزیزم اره امسال دیپلم میگیره کلا دوتا داداشن خواهر ندارن ...خداسی همیشه از خدا خواستم یه پسر کپی شوهرم بهم بده من کُرد هستم اومدم تهران درس بخونم عاشق شدم ... کردها زیاد به زن اهمیت نمیدن نمونه بارز خانواده خودم بابام و داداشام اصلا یه جورایی محبت زبونی نمیدونن مادر شوهرم همیشه وقتی غذا درست میکنه پسرهاش دستشو میبوسن تشکر میکنن من کیف میکنم ...خونه خودمونم شوهرم دست منو میبوسه وقتی غذا درست میکنم و تشکر میکنه. کلا جلو فامیلهاشون بهم ابراز عشق میکنه خانومم کجایی و بیا پیشم بشین تو کل فامیلهاشون این مدلی هستن با محبتن ...یه چیزی هم بگم مادرشوهر مادرشوهره باید بلد باشی چجوری باهاش تا کنی ...
مادرشوهرت فوضول نیست من قبل اینکه مادرشوهرم بیاد کل خونرو میسابم نکنه ایراد بگیره تموم کابینتامو میگ ...
دقیقا مادرشوهرمن یه شب اومده بود مونده بودخونمون رفته بود به بابام گفته بود اب ننیجوشونه میذاره یخچال بچه ام مریض بشه من چکار کنم همون شد دیگه ازتنهایی بمیرم نمیذارم بیاد پیشم الان شوهرش فوت شده اونقدر دوست داره بیاد یا ما بریم قبلا ها خونه راهمون نمیداد