2777
2789

کسی مثل من هست؟

حس‌میکنم نادیدم میگیره حس میکنم خیلی کوتاه اومدم

خوش اخلاقه دست دلبازه ولی اونطور که باید بهم توجه نمیکنه دوس دارم یکبار بهم دلداری بده یبار حسش کنم

میگه تو اینارو نزار‌پای بی توجهی من سرم شلوغه ولی تا کی؟ من الان جوونم نیاز دارم به توجه‌ به بیرون رفتن به خوشحالی نه وقتی ۵۰سالم شد‌که دیگه حسی ندارم

حس خوبی به کل زندگیم ندارم به جهازی که دارم بدم میاد از خودم از همچی

کاش بمیرم اصلا دوس ندارم به عروسی برسم دلم ترکیده ولی هیچکس باورم نکرد

دارم تنهایی زور میزنم جهازمو تکمیل کنم بدون پشتوانه پدرم مادرم من دست تنها اخه چه غلطی کنم

اصلا دیگه شوق زندگیمو ندارم

دوس نداشتم طبقه بالای مادرشوهرم باشم ولی شوهرم بهم گوش نداد مثل خر گیر کردم

راه برگشتیم ندارم چون دلمو جا گذاشتم

حالا اینا بکنار

چرا مردا نسبت به خیلی چیزا بیخیالن؟🤔

💍♥️

اکثرا همینن عزیزم . همسرتون یک‌موجود کاملا طبیعیه

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رک باهاشون بشین حرف بزن هم با پدرو مادرت که برای جهیزیه کمک کنن بهت بگو نمیتونم 

باهمسرتم حرف بزن اول از خوبی‌اش گو بعدم بگو دلت هم دلم میخواد برای درد دلتات 

بگو دوستم دارم از اول مستقل باشیم 

مادرشوهرت چطور آدمیه؟ 

اگر امروز فوت کنید مردم عصر شما را تدفین می کنند و شب اگر جایی مهمون هستند از دستش نمیدن. قدر چیزهایی که دارید به شدت بدونید. جهزیه شما نیست که به شما ارزش میده. این شما هستید که با هم دیگه پیش میرید و رابطه را درست میکنید.  شفاف بشینید صحبت کنید و درخواستتون را بگید. توقع نداشته باشید ایشون عوض بشن.   تکرار میکنم خیلی از دختر پسرها الان ارزوی ازدواج را دارن ولی نمیشه. شما تو مسیرش وارد شدی. عالیه.   یا ادم بد روبرو نشدید تا بفهمید باید لحظه لحظه حضور یک ادم اروم و سالم را درک کنید.   در اخر شما خانما کی میخواید از این نیاز به محبت کلامی دست بردارید اخه.   زندگی شما عالی هست.  خیلی بهتر میشه. با صبر 

رک باهاشون بشین حرف بزن هم با پدرو مادرت که برای جهیزیه کمک کنن بهت بگو نمیتونم باهمسرتم حرف بزن اول ...

مادرشوهرم زن بدی نیست که بگی دخالت کنه تو چیزی ولی از طرفیم پرو هست فکر میکنه من باید بکنم از خانوادم میگه طلا باید برات کادو بخرن یا بابام گفت در اینده یه زمین بهت میدم برا ارثت یهو مادرشوهرم به گوشش رسیده یود گه قطعا شوهرم گفته بهم گفت زمین خوبشو جدا کن😐😐😐😐

بعدم میدونی شوهرم حق داره از طرفی اون خونه مال شوهرمه مادرش نشسته تنهاست نمیتونه هم خونشو ول کنه هم مادرشو امیدوارم فقط دخالت نکنه تو زندگیم که نمیتونم بمونم

💍♥️

مادرشوهرم زن بدی نیست که بگی دخالت کنه تو چیزی ولی از طرفیم پرو هست فکر میکنه من باید بکنم از خانواد ...

از اول بهش اجازه نده به شوهرتم بگو من از طرف خانواده خودم اجازه نمیدم وتوام ازطرف خانواده خودت اجازه دخالت نده 

بعدم خیلی سخت نگیر توی حرفای دیگران بیخیال باش حرف باد هواس خیلی خودتون اذیت نکن