خونه مادرشوهرمیم همه خواهر برادرا جمع شدن دور هم دارن بازی میکنن و خیلی خیلی بلند میخندن و سروصدا میکنن منم خوابم میاد میخوام بخوابم از صدای اینا نمیتونم
عزیزم خوشبخت باشی انشاالا من دخترکوچیکم دانشجو هست شوخی میکنم اتشاالا که هرچی بخوای خدابرات ب ...
پول خوشبختی نمیاره اصلااا من و شوهرم سال 95 عقد کردیم ما رسم جهاز نداشتیم یک سال تو یه اتاق بودیم خونه گرفته بودیم تو یه دونه از اتاقاش بودیم از بیرون غذا میگرفتیم مادر شوهرم فک میکرد خوابگاهم ...بعد با هم کم کم وسیله خریدیم
وای بخدا از خدامه ب منم همچین چیزی بگن تا شوهرم دیگه منو مجبور ب رفت وامد باهاشون نکنه
عزیزم همیشه خودت باش اینطوری اونایی که حسادت میکنن خودشونو نشون میدن دیدم بعضی خانما میگن ما لباس نو نمیپوشیم حسادت نکنن یا وقتی میریم اونجا گوشی و وسیله جدید رو دستمون نمیگیریم نبینن یا شوهرمون بهمون محبت نمیکنه که اذیتمون نکنن ولی بنظرم هرکسی باید خود واقعیش باشه نمیشه له زور از دیگران تایید و محبت گرفت شاید یکی حرفامو بخونه فک کنه از بدجنسی میگم ولی من ادمیم که همیشه سرم تو زندگی خودمه هیچ وقت درگیری لفظی و بی احترامی با خانواده همسرم نداشتم هیچ وقت نه نظر دادم نه سوالی ازشونپرسیدم نه حتی توقعی ازشون داشتم ولی اونا اصلا این چیزارو در نظر نمیگیرن و بصرف اینکه عروسم یا همسرم بهم اهمیت میده باهام دشمنی میکردن
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
عزیزم همیشه خودت باش اینطوری اونایی که حسادت میکنن خودشونو نشون میدن دیدم بعضی خانما میگن ما لباس نو ...
بعضی از ادما هرجور ک باهاشون رفتار کنی یه بهونه ای پیدا میکنن ک نیششون رو بزنن اینا هم از اول از من خوششون نمی اومد الانم هرکاری میکنم و هر رفتاری ک میکنم فرقی نمیکنه باهام خوب نمیشن ک نمیشن...
بعضی از ادما هرجور ک باهاشون رفتار کنی یه بهونه ای پیدا میکنن ک نیششون رو بزنن اینا هم از اول از من ...
دقیقا مثل من
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند