2777
2789
عنوان

چقد از خانواده شوهرم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 75 پست
اهمیت نده بابا همین گوشی رو انقد دستت بگیر تا بپوکه خواهرشوهرای من که کلا بی دلیل و حرف و دعوا همیشه ...

وای بخدا از خدامه ب منم همچین چیزی بگن تا شوهرم دیگه منو مجبور ب رفت وامد باهاشون نکنه

مادرشوهرمن یه سیاستی داره جلو شوهرم کمتر ازدخترم به من نمیگه،حالا کافیه شوهرم نباشه میشه یزید ابن مع ...

نه مادرشوهرم سیاست نداره کلا بد باشه بده

۳۰سال عروسش هستم پدرم دراورد الان یه چندسالی از تب وتاب افتاده وگرنه سرویس میکرد به امون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اوایل مثل این خانوم بودم ازرفتارای دیگران گریه میکردم تووتنهایی،شوهرمم دل نازکه تامیدیدگریه میکنم اونم میگفت گریه نکن تهش خودشم گریه میکرد،یه سریا حسودن چون توخوشحالی یه حرفایی میزنن که ناراحتت کنن زندیگت زهرشه،توی شادیات زهرمارت میکنن،اوایل تعجب میکنی بعدگریه میکنی تهش مثل من پوستت کلفت میشه ولی بازیکم غصه میخوری

عزیزم خوشبخت باشی انشاالا  من دخترکوچیکم دانشجو هست شوخی میکنم اتشاالا که هرچی بخوای خدابرات ب ...

پول خوشبختی نمیاره اصلااا من و شوهرم سال 95 عقد کردیم ما رسم جهاز نداشتیم یک سال تو یه اتاق بودیم خونه گرفته بودیم تو یه دونه از اتاقاش بودیم از بیرون غذا میگرفتیم مادر شوهرم فک میکرد خوابگاهم ...بعد با هم کم کم وسیله خریدیم 

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉
وای بخدا از خدامه ب منم همچین چیزی بگن تا شوهرم دیگه منو مجبور ب رفت وامد باهاشون نکنه

عزیزم همیشه خودت باش اینطوری اونایی که حسادت میکنن خودشونو نشون میدن دیدم بعضی خانما میگن ما لباس نو نمیپوشیم حسادت نکنن یا وقتی میریم اونجا گوشی و وسیله جدید رو دستمون نمیگیریم نبینن یا شوهرمون بهمون محبت نمیکنه که اذیتمون نکنن ولی بنظرم هرکسی باید خود واقعیش باشه نمیشه له زور از دیگران تایید و محبت گرفت شاید یکی حرفامو بخونه فک کنه از بدجنسی میگم ولی من ادمیم که همیشه سرم تو زندگی خودمه هیچ وقت درگیری لفظی و بی احترامی با خانواده همسرم نداشتم هیچ وقت نه نظر دادم نه سوالی ازشون‌پرسیدم نه حتی توقعی ازشون داشتم ولی اونا اصلا این چیزارو در نظر نمیگیرن و بصرف اینکه عروسم یا همسرم بهم اهمیت میده باهام دشمنی میکردن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
عزیزم همیشه خودت باش اینطوری اونایی که حسادت میکنن خودشونو نشون میدن دیدم بعضی خانما میگن ما لباس نو ...

بعضی از ادما هرجور ک باهاشون رفتار کنی یه بهونه ای پیدا میکنن ک نیششون رو بزنن اینا هم از اول از من خوششون نمی اومد الانم هرکاری میکنم و هر رفتاری ک میکنم فرقی نمیکنه باهام خوب نمیشن ک نمیشن...

بعضی از ادما هرجور ک باهاشون رفتار کنی یه بهونه ای پیدا میکنن ک نیششون رو بزنن اینا هم از اول از من ...

دقیقا مثل من 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند