2777
2789

عزیز مامان فردا تازه میشه یه هفته که گذشته امروز حس کردم تو گلوم انگار. یه چیزی هست مث گردو نمیدونم از تیروئیده چیه آز تیروئید دادم ولی اینجا خیلی اشتباه میشه یه کمم ترسیدیم کرونا باشه از. خودم نه از. مادر. جونت که پیشمه وداره کارامو میکنه عزیزم دعا کن اتفاقی نیفته،شایدم سرما خوردم اون عطسه های که باعث لک شد همون سرماخوردگی بوده والان شده عفونت مامان پیش خدا دعا کن 

..........

دو روزه درست خوابم نمیبره الانم ۲۰دیقه خوابم برد. واز. خواب پریدم میوه تو دلیم یکی از. عمه هات خواب دیده من آرایش کردم خوشکل شدم ولباس سبز تنمه زنگ زدم کسی که علم تعبیرخواب خونده گفت لباس سبز برای حضرت زهراس اگه مشکلی داری به حضرت زهرا متوسل شو که حل میشه خواب خیلی خوبه😭😭دیگه اینهمه حضرت زهرا رو صدا زدن یعنی میخاد معجزه بشه؟یا حضرت زهرا بهمون رحم کن😭😭😭

..........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدااااااااااااااااااااااا نزار بره ،یعنی برس داشتی؟پس این خواب چیبود؟مگه بهم نگفتی به حضرت زهرا توسل کنم؟؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭یازهرا اگه از من بدت میاد. این بچه از اولاد خودته ازم نگیرش

..........

امروز رفتم حموم ۵دیقه ای فردا نوبت سونو داشتم از. غروب دلدرد وکمردرد پریودی شروع شد خون قرمز. هی بیشتر وبیشتر دکتر اما گفت شیافو امشبم بزار مسکن وهیچی هم نخور تو داری میری مامانم لحظه خداحافظیه ببخش اگه لیاقتتو نداشتم ببخش

..........

ازساعت ۱۲تا۲دردهای بگیر و ول کن داشتم از ساعت دو تا۴:۳۰یه تیکه درد داشتم بدون اینکه ول کنه باز۴:۳۰تا۵:۳۰دردهای بگیر وول کن اما دردها خییییلی خییییلی شدیدتر بود کلیییی خون لخته قرمززززز دفع شد تا بالاخره ساعت ۵:۳۰اون لخته شبیه جگر افتاد،دردم از. قبل خیلی کمتره اما گاهی باز همونجوری درد دارم نمیدونم هنوز چیزی مونده یانه،اینو مینویسم برا تجربه شاید کسی بخونه

..........

خیلی وقته سر نزدم به این تاپیک مامان جان میوه دلم داغت به دلم موند و تورفتی،الانم حالم خوب نیس از دیشب یه درد شدید زیر دلم سمت چپ دارم نمیدونم از چیه،میگن بچه ای که سقط میشه میره بهشت مامانی برام دعا کن من تاب دکتر وبیمارستانو دیگه ندارم دعا کن به خوشی تموم شه😭

..........