به حکمت خداشک ندارم اما خب سخته بالاخره یه موجود توی وجودته منم دعامیکنم هرچی خیره برات همون شه
امیدت به خدا باشه عزیزم. ممنونم😘
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش بودی،خدایا خیلی تنهام،مگه تنهایی از چشم میچکه؟مگه تنهایی راه دماغو کیپ میکنه؟مگه تنهایی چشمو قرمز وپف کرده میکنه؟تنهایی چیکار میکنه؟تنهایی همه این کارا رو میکنه،مث من
از تو فقط موهایی که سفید شدبرام یادگار موندشاهزاده م،خدایاااااااا صبرت خیل زیاده میدونستی؟خدایا من خیلی دلم تنگه براش میدونستی؟آخخخخخخخخ بسوزی روزگار بسوزی
امروز رفتم حموم ۵دیقه ای فردا نوبت سونو داشتم از. غروب دلدرد وکمردرد پریودی شروع شد خون قرمز. هی بیش ...
خواستم پر دردترین پستمو لایک کنم نشد ریپلای کردم، شایدهمین لحظه بود که موهای مشکیمو سفید کرد ومن تا وقتی موهامو باز کردم نمیفهمیدم از دردت یه شبه سفیدشدن
خیلی التماسشون کردم یه حورایی پای آبروی من وباباش وسط بود بخاطر حرفها ونیشهایی که میزدن به هر جا چنگ ...
الهی فداتشم که چقددد برات نارااحت شدم الهی خدا بهت یه بچه بده ولی ولی بچه برای ابروت جلو مردم و دهن مردم بستن نخاه فقط و فقط برای خودت بخاه بی اهمیت به تمام حرفای اطرافیانت باش فقط از خدا بخاه بهت نی نی بده