2777
2789
خیلی وقته سر نزدم به این تاپیک مامان جان میوه دلم داغت به دلم موند و تورفتی،الانم حالم خوب نیس از دی ...

وای چقد سوزناک نوشتی یاد دلسای خودم افتادم.دلم براش تنگ شد شیش ماه مدام باهاش حرف زدم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

وای چقد سوزناک نوشتی یاد دلسای خودم افتادم.دلم براش تنگ شد شیش ماه مدام باهاش حرف زدم

آره منم شاهزاده م صداش میکردم دوست نداشت بمونه با همه سختیا دلم میخاست بمونه اما رفت،برا شما که شش ماه بوده سختتربوده خدا ان شالله عوضشو بهت بده

..........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم شاهزاده م صداش میکردم دوست نداشت بمونه با همه سختیا دلم میخاست بمونه اما رفت،برا شما که شش م ...

عزیزم به حق همین اشکا ب حق همین ساعت و بحق شهادت همین معصوم انشالله خدا زیر سایه شما و همسرت سالم و صالحشوب زودی بهت بده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عزیزم به حق همین اشکا ب حق همین ساعت و بحق شهادت همین معصوم انشالله خدا زیر سایه شما و همسرت سالم و ...

خیلی التماسشون کردم یه حورایی پای آبروی من وباباش وسط بود بخاطر حرفها ونیشهایی که میزدن به هر جا چنگ زدم والتماس کردم نشد به خود میوه دلم به حضرت زهرا به امام رضا به همه متوسل شدم  کورسوی امیدم ناامید شد خیلی سخته خیلی

..........
خیلی التماسشون کردم یه حورایی پای آبروی من وباباش وسط بود بخاطر حرفها ونیشهایی که میزدن به هر جا چنگ ...

عزیزم میدونم سخت ولی خدارو شر قبل اینکه بیان تو دنیا رفتن.خدارو شکر نیومدن تو این دنیا بعد داغشونو ببینیم

دیگه بهش فکر نکن از الان شرو کن فولیک اسید خوردن ک زود با یروحیه شاد باید مامان بشی

دیگه بهش فکر نکن از الان شرو کن فولیک اسید خوردن ک زود با یروحیه شاد باید مامان بشی

نه تا شش ماه دیگه شوهرمم تا اون پیشم نیس ،نمیشه بهش فک نکرد ناشکری نمیکنم اما گاهی یادم میاد ومیشکنم توکل به خدا ان شالله همه دخترای سرزمینم یه روزی مادر. بچه های سااالم بشن

..........
نه تا شش ماه دیگه شوهرمم تا اون پیشم نیس ،نمیشه بهش فک نکرد ناشکری نمیکنم اما گاهی یادم میاد ومیشکنم ...

انشالله.هر وقت خواستی پیام بدی من هستم.مراقب خودت باش.من برم دیگه صبح شد

دارم میمیرم دارم از کمر. درد میمیرم خدایا توشاهد باش من برا همه خانومایی که بچه دار نمیشن تو این درد ...

راستی مامان یادم رفت بگم برا خانوم همسایه که ده سال حامله نمیشد دعا کردیم گرفت،الان حامله س منم باورم نمیشه مطمئنم دعای تو بوده میوه دلم بازم براش دعا کن بی خطر باشه وسالم بیاد بغلش

..........
ببخشید. عزیزم برو گلم

خواهش گلم.بابای فعلا

نمیدونم پستمو میخونی یانه ،بچم نموند. رفتتتت😭هر چی هم نذر کردم نموند

عزیزم حتما ی حکمتی هس.. مطمعن باش خدا نینی تو ازت گرفته جاش چیزای دیگ بهت میده و انشا.. زوده زود دوباره مامان میشی 

خدایا شوهرم و جوجه کوچولومو برام حفظ کن🙃🙃

اگه الان بودی تکون میخوردی،دلت اومد نیای تو دنیای من وبابات؟دیدی بابات چقد ذوقتو داشت،حتی نمیذاشت ظرف بشورم تازه میگفت فک نکنی فقط بخاطر شاهزاده مونه نه عزیزبودی عزیزتر. شدی،میوه دلم دیگه عزیزتر نیستم،دو روز قبل از تولدم تو رفتی شاید اگه بودی دو. تایی با هم جشن میگرفتیم😭😭اما تنهایی ترجیح دادی هم برا خودت هم برا ما ،شبایی که دلتنگتم سخت تر میگذره😔تاابد دوست دارم

..........