2777
2789

۴ سال و نیمشه

به معنای واقعی اذیت میکنه هم مامانمو هم اطرافیانو.سر هر جیزی همش گریه میکنه تو بگی این بشر از یه نفر حساب ببره نمیبره.

سرسفره صد دفعه مامانمو بلند میکنه.که چرا این قاشق اینجوریه برو عوض کن

یا چرا دستات روش پرزه برو بشور

یا دستات بو میده

یا دستاتو میشوری من ببینم.مامانمم همرو انجام میده گند زده به تربیتش.بچه ها واقعا تو مخه.یا سر خوردن میگه چرا نون نقطه سیاه داره قهر میکنه همه چیو پرت میکگه سه ساعت گریه گریه.ساکت میشه دوباره سر چاقو همینه.سر پنیر همینه.این تموم میشه نهار نهار میره شام

اصلا دیوونمون کرده دیگه.با اینکار همه اطرافیان به خونش تشنن اگه مامانم یه بار بزنتشم که نمیزنه خوشحال میشن ک ناراحت نمیشن.اصلا نهداز کسی حرف شنوی داره نه حساب میبره یه سره دهنشم بازه به گریه

واقعا موندیم جیکار کنیم هی بززگترم میشه داره بدتد میشه ک‌ بهتر نمیشه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
دستات بو میده چیه😐😂

مسخره بازی.مامانم یه سره داره مایع میزنه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون هر چی خواست انجام دادین

منم هرچی میگم مامان نکن بذار دوساعتم گریه کنه اما مامانمم همش دل ب دلش داده