2777
2789
عنوان

خانمای باردار کسی توسه ماهه دوم نشتی کیسه آب داشته🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 62 پست
وای خدا خیلی میترسم خب مطب یکم امن تره چشم 

کجا امنه من دیروز چکاب رفتم یه باردار کرونایی اومد نشست کنارم 🤦بعدا فهمیدم 😩 یکی هم تو داروخانه شونه به شونه ام نشست بازم خاستم بیام بیرون فهمیدم به دوستش گفت تستش مثبته. خودمم باردارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبز عفونته گلم به دکترت حتما بگو

اره دیروز گفتم بهش پماد و قرص داده ولی چون پریشب یکم ترشحاتم خونی شد گفت فعلا نزن تا چند روز اگه دیگه خون ندیدی استفاده کن . این سونو رم اورژانسی رفتم . خیلی میترسم 😞😞 تو سونو همه چی طبیعی بود جفتمم بالا بود نمیدونم اون ترشح خونی چی بود دیگه 😥😥😥 

دیروززنگش زدم گفت نه نیازی نیس کاری کنی فعلا آمپی سیلین مصرف کن کلادکترم خیییییلی بی خیاله

چقدر بی خیال 

خب برو یه جا دیگه مطب 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
۲۳هفته

برو بیمارستان تست میزارن اگه نشتی داشته باشی بستریت میکنن 

البته هفتت خیلی کمه 

عفونت داشتی درمان نکردی؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اره دیروز گفتم بهش پماد و قرص داده ولی چون پریشب یکم ترشحاتم خونی شد گفت فعلا نزن تا چند روز اگه دیگ ...

انشالله که چیزی نیست..روزی یکی دوبار خودتو با اب ولرم و شامپو بچه بشور و کاملا خشک کن..دامن لپوش لباس زیر استفاده نکن..تو درمان عفونت خیلی موثره

باورت میشه من تو عمرم عفونت نگرفتم حتی تو بارداری..شیوه مم همیناست که گفتم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دیروززنگش زدم گفت نه نیازی نیس کاری کنی فعلا آمپی سیلین مصرف کن کلادکترم خیییییلی بی خیاله

تو بیخیال نباش 

آمپی مال عفونت زیاده اگه تاحالام نزده باشه به کیسه آبت شانس اوردی 

باید بخوابی و فقط آب بخوری تا میتونی مایعات بخوری بلکی نشتی کیسه آبت جبران بشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
انشالله که چیزی نیست..روزی یکی دوبار خودتو با اب ولرم و شامپو بچه بسور و کاملا خسک کن..دامن لپوش لبا ...

اصلا لباس زیر نمی پوشم فقط وقتی دکتر میرم میپوشم . باشه به شوهرم میگم شامپو بچه بخره بیاره امروز . چقد بارداری سخت و پر استرسه 😓😥

نه هیچوقت  ازفشار وکار میشه کیسه آبرسوراخ بشه؟یاربطی نداره؟

نه اونا ربطی نداره 

یسوال چقدربود ترشحاتت که رفتی؟ بی رنگ وبی بودبود؟ مال من خیلی کمه ولی خب به اندازه مقلا دوتاسکه ل ...

عزیزم هر چقد باشه مال من هم کم بود ولی فک کن روزی انقد اب ازکیسه اب بیاد ضرر داره دگ هرروز آب کم میکنه دوسداری چی بشنوی که بلندشی بری بیمارستان دوسداری بهت بگم هیچی نمیشه مهم نیست؟؟؟

بچه هام دنیامن😍😍😍😍
اصلا لباس زیر نمی پوشم فقط وقتی دکتر میرم میپوشم . باشه به شوهرم میگم شامپو بچه بخره بیاره امروز . چ ...

شستشو با شامپو بچه بهتر از هرچیزیه..چون مواد شیمیاییش خیلی کمتره نسبت به صابون و چیزای دیگه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴