2777
2789
عنوان

خانمای باردار کسی توسه ماهه دوم نشتی کیسه آب داشته🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا خیلی میترسم خب مطب یکم امن تره چشم  

فعلا فقط به جون بچه ت فک کن

انشالله که ترشحه و کیسه اب نیست..

تو دو تا ماسک بزن رو هم دوتا دستکش بپوش اسپری الکلم بذار کیفت..توکل کن به خدا

من تو این دوران بیمارستان رفتم سونو رفتم مطب رفتم ازمایش رفتم هیچی ام نشد مراقب باش انشالله چیزی نمیشه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم خیلی ترشحات دارم بارداری اولمه اصلا سر درنمیارم نمیفهمم چی به چیه . دیروز سونو دادم گفت میزان مایع آمنیوتیک طبیعیه ولی همش ترشحات بی رنگ و شفاف دارم . ببخشید بعضی موقعا سبز و سفید میشه 😥

استارتر چندهفته ای؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من همینجوری بودم رفتم بیمارستان بستریم کردن وخودشون به کیسه ابم ی چیزی وصل کرده بودن که ابو تامین می ...

میشه دقیقتر بگی ترشحات چطوری بود؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
شما خوب شدی وبموقع زایمان کردی؟

ن من بچه رو برداشتن کیسه اب سوراخ شده بود بهم سرم وصل کرده بودن نمیشد تا ماه اخر سرم داشته باشم بچه شش ماهو نیم دنیا اوردن وگذاشتن دستگاه

بچه هام دنیامن😍😍😍😍
منم خیلی ترشحات دارم بارداری اولمه اصلا سر درنمیارم نمیفهمم چی به چیه . دیروز سونو دادم گفت میزان ما ...

سبز عفونته گلم

به دکترت حتما بگو

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ازبیمارستان رفتن میترسم بخاطرشرایط کرونا گفتم استراحت کنم تایکشنبه برم مطب دکتر بنظرت دیره؟

دیره خطرناکه خدایی نکرده بچه آن خفه میشه زنگ بزن به دکترت

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩