2777
2789

بهتر اونموقع بوده نه الان 

به نظرم الانم شاد باشید ولی با رعایت نکات بهداشتی

چون ممکنه یه روزم بگیم وای خدا پدر کرونا رو بیامرزه 

این دیگه چیه اومده خخخخ

پس ناشکر نباشیم

روزای خوووب با ما قهرن😒😒😒😒😒

#ایران_ویرانم🖤

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا یه لحظه خوندم ترسیدم 

یعنی دیگه قراره چه بلایی سرمون بیاد😑

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
نمیدونم ولی من هرسال که به عقبتر نگاه میکنم میبینم قدیما خیلی بهتر بوده خیلی 

منم همینطور 

شاید مسخره و احمقانه باشه ولی من واقعا میترسن این کرونا اینقدر پیشرفت کنه که آدما تبدیل به یه چیزی مثل زامبی بشن 

جدی میترسما😬😬😬😬

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
شایدم بشه  ازکجا معلوم  چون همش داره تغییر ژنتیک میده

واییییی😣😰😣😰فکرشم وحشتناکه