سلام عزیزان من امشب با شوهرم بحثم شد سر اینکه چاقم من قدم ١٧٤ وزنم ١١٠ کیلوام متاسفانه بعد اراده ندارم اصلا که لاغر کنم خودم خیلی دوست دارم لاغر بشم اما نمی تونم واقعا نمی تونم بعدم شوهرم با حرفاش ناامیدم میکنه بدجور شوهرم دوست داره لاغر بشم نمی تونم و متاسفانه تنبلی دارم برا همین هم حامله نمیشم که دکتر گفته با لاغری درست میشه .. امشب خونه عموم بودیم بحث لاغری شد و اینا بعد شوهرم گفت اراده نداره و از این حرفا به من بعد عموم اینا گفتن رژیم بگیر بعد کسی نمیدونه که من تنبلی دارم فقط مادرم میدونه بعد شوهرم گفت چاقه باردار نمیشه من بدم اومد گفت موقع اومدن به خونه تو ماشین به شوهرم گفتم چرا اون حرفو زدی کسی نمیدونه من مشکل دارم و اینا گفت خو اراده نداری ٤ ساله باردار نشدی خودتو لاغر نمیکنی دیگه خسته شدم ازت برام تکراری شدی ... معذرت میخوام گفت تو نزدیکی هم برام خسته کننده شدی برام تکراری شدی تا ١٠ سال دیگه پشیمون میشی که سرت زن بگیرم گفتم از الان داری اینطور میگی منو نا امید میکنی خو به جهنم الان برو بگیر چرا ١٠ سال پا تو بمونم بعد تو بری زن بگیری الان برو گفت نه اون موقع خودت میری می گیری بعد گفت اگه بغلت نمیکنم نگو بغلم نکردی منم گفتم تو کی هستی که بخوای بغلم کنی الانم باهاش قهرم اما از الان تصمیم سفت و سختی گرفتم که هیچی جز میوه و سبزی نخورم تا کاملا لاغر شم فقط میخوام یکم بهم امید بدید دوستای گلم و چه رفتاری با شوهرم داشته باشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درمانای گیاهی هم خوبه ناشتا هلیله سیاه بخور چای سبز خوبه مثلا من برا ترس کرونا ناشتا سیر خام میخوردم یا چای زنجبیل میخوردم تو چن روز سه کیلو کم کردم نخاسته.اینجور چیزا
عزیزم تو میتونی ایشالله ک میتونی ک شوهرت از این حرفاش خجالت زده بشه و بگه شرمنده ازت ک اینجور حرفی بهت زده....منم دلم گرفته اس میشه برای منم دعا کنید هرکی یه صلوات بفرسته بخدا منم براش میفرستم ک گره از کارم جدا شه ه کی هم فرستاد لطفا لایک کنه ک منم براش بفرستم
خیلی خوبه من الان تو رژیم هستم باید اول وزنت رو بگیری مثلا 100 کیلو هستی 100 رو در بیست ضرب میکنی و منهای صد میکنی عددی که به دست بیاد مقدار کالری روزانه هست که باید مصرف کنی نه بیشتر
برنامه کالری شمار نصب کن کالری غذاها رو بهت نشون میده مثل برنامه مانکن یا کرفس