2777
2789
عنوان

نقش پول در ازدواج

2013 بازدید | 49 پست

بچه ها من و یه پسری چند وقته که باهم آشنا شدیم، منو ایشون هردو دانشجو ایم. قصدمون هم جدیه ینی قراره بعد از درسم بیاد خواستگاریم. خیلی هم دوسم داره.منتها وضعیت مالی خانوادش خیلی خوب نیست و همیشه میگه من خودم باید همه چیو جور کنم و از اونا انتظاری ندارم.به نظرتون بمونم باهاش؟ باهم به مشکل بر نمیخوریم؟

یه صلوات برا حاجتم بفرستید. هرکی فرستاد بگه منم براش میفرستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا عزیزم بستگی به شما داره و شرایط روحی و زندگیتون

اما در کل اوه میگه خودم باید جور کنم و براش تلاش میکنه نه به مشکلی بر نمیخورین.. اما اگه آدمیه ک میگه ولش کن این خرج اضافه‌ی اون خرج لازم نیست واقعا اذیت میشی... من واااقعا اذیت میشم الان دقیقا تو این شرایطم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
من به عشقم نرسیدم ،بعد به خاطر پول می‌خوام با پسر خالم ازدواج کنم البته اون عاشقمه .😊😊😊😊

میتونم بپرسم چرا؟

پسر خالتو دوست داری؟

اولا عزیزم بستگی به شما داره و شرایط روحی و زندگیتون اما در کل اوه میگه خودم باید جور کنم و براش تل ...

نه اونجوری نیست همش میگه تمام تلاشمو برات میکنم

اولا پول ارامش میاره ولی خوشبختی تضمین‌نمیکنه

منم خانواده همسرم کمکی نکردن هیچ

من همسرم ازدواج دومش بود کلا هزینه با همسرم بود

واسه همسر اولش نصف کمک کرده بودن 

پدرشوهرم گفته اندازه جهازی میدم دختر کمک پسر میکنم

اشتباه نکن به نظر من این دوره زمونه 99 درصد مشکلات با پول حل میشه ادم اولش داغه بعد که وارد زندگی بشی و حرصت کوچکترین چیزا به دلت بمونه عشق عاشقی فراموش میکنی 

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
چرا داریم خیلی هم داریم خانواده من بیشتر حمایت میکنن. ولی خب من خوشحالم که همسرم مستقله

آها. میتونم بپرسم شغلشون چیه؟

اینم بگم که ما هردومون دانشجوی علوم پزشکی هستیم