2777
2789
عنوان

نقش پول در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 49 پست
مشکل مالی ندارید؟ چون درس میخونه همسرتون

چرا الان که خیلی اذیت میشیم چون خونه خودمون هنوز نرفتیم!

از روز اول بهم گفت سختی هایی که هست رو

منم خیلی تو خونه خودمون رفاه دارم با خانوادمم مشورت کردم گفتن پسر خوبیه آینده داره ماهم کمکتون میکنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزا بستگی داره مثلا این که اهل کار باشه و بخاطرت تلاش کنه یا اینکه خودت آدمی هستی ک بتونی یه مدت شاید طولانی با نداری کنار بیای؟ اگه وضعیت مالیتو ن مثل هم بود آسون تر میشد نظر داد ولی وقتی یه طرف مخصوصا پسر وضع مالیش پایین تر از دختره اختلاف ایجاد ممکنه بشه.. اگه دوسش داری مشاوره برید حتما تا همه جوانب رو بسنجی 

😔😔😔😔😔چقدر بده واقعا.من پیشنهاد داشتم از کسایی که وضعشون خوب بود ولی این به دلم نشست

من الانم شوهرم دوس دارم ولی خوب نمیتونم به خیلی خواسته هام برسم یکیش مادر شدنه 😢

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
چرا الان که خیلی اذیت میشیم چون خونه خودمون هنوز نرفتیم! از روز اول بهم گفت سختی هایی که هست رو من ...

باز خوبه خانوادت راضی بودن ولی بعید می‌دونم خانواده من راضی بشن😔

یه صلوات برا حاجتم بفرستید. هرکی فرستاد بگه منم براش میفرستم 

اگه عرضه و جربزه کارداره  

و اخلاقشم خوبه 

قبول کن 

خوشبخت میشی ایشالا

میدونستین 70درصد شخصیت آدما تا 7 سالگی شکل میگیره؟.   و تا 14سالگی ب90درصد هم میرسه؟؟         یچیز دیگه   میدونستین غالبا بچه ها اون چیزی نمیشن ک پدر و مادر میخوان   اون چیزی میشن ک پدرو مادرهستن
خیلی چیزا بستگی داره مثلا این که اهل کار باشه و بخاطرت تلاش کنه یا اینکه خودت آدمی هستی ک بتونی یه م ...

میدونم اهل کار هست و خیلی دوسم داره.ولی نمیتونم خیلی با بی پولی کنار بیام. مشاوره هم زوده الان بریم 

اگه عرضه و جربزه کارداره   و اخلاقشم خوبه  قبول کن  خوشبخت میشی ایشالا

آره داره،اخلاقشم خوبه. ایشالا ❤

من الانم شوهرم دوس دارم ولی خوب نمیتونم به خیلی خواسته هام برسم یکیش مادر شدنه 😢

آخییی 😔 ایشالا به همه خواسته هات برسی عزیزم

آره داره،اخلاقشم خوبه. ایشالا ❤

پس مبارکه

فقدحواست باشه کنترل شده جلو برین ک ب نتیجه برسین

میدونستین 70درصد شخصیت آدما تا 7 سالگی شکل میگیره؟.   و تا 14سالگی ب90درصد هم میرسه؟؟         یچیز دیگه   میدونستین غالبا بچه ها اون چیزی نمیشن ک پدر و مادر میخوان   اون چیزی میشن ک پدرو مادرهستن
آخییی 😔 ایشالا به همه خواسته هات برسی عزیزم

فدات عزیزم مرسی 

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
میدونم اهل کار هست و خیلی دوسم داره.ولی نمیتونم خیلی با بی پولی کنار بیام. مشاوره هم زوده الان بریم& ...

به نظر من زود نیست! حرف از عمرته اگه بدر هم نخورید هم وقت تو تلف میشه هم اون بیچاره بیشتر وابسته میشه