بچه ها من و یه پسری چند وقته که باهم آشنا شدیم، منو ایشون هردو دانشجو ایم. قصدمون هم جدیه ینی قراره بعد از درسم بیاد خواستگاریم. خیلی هم دوسم داره.منتها وضعیت مالی خانوادش خیلی خوب نیست و همیشه میگه من خودم باید همه چیو جور کنم و از اونا انتظاری ندارم.به نظرتون بمونم باهاش؟ باهم به مشکل بر نمیخوریم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی چیزا بستگی داره مثلا این که اهل کار باشه و بخاطرت تلاش کنه یا اینکه خودت آدمی هستی ک بتونی یه مدت شاید طولانی با نداری کنار بیای؟ اگه وضعیت مالیتو ن مثل هم بود آسون تر میشد نظر داد ولی وقتی یه طرف مخصوصا پسر وضع مالیش پایین تر از دختره اختلاف ایجاد ممکنه بشه.. اگه دوسش داری مشاوره برید حتما تا همه جوانب رو بسنجی
میدونستین 70درصد شخصیت آدما تا 7 سالگی شکل میگیره؟. و تا 14سالگی ب90درصد هم میرسه؟؟ یچیز دیگه میدونستین غالبا بچه ها اون چیزی نمیشن ک پدر و مادر میخوان اون چیزی میشن ک پدرو مادرهستن
میدونستین 70درصد شخصیت آدما تا 7 سالگی شکل میگیره؟. و تا 14سالگی ب90درصد هم میرسه؟؟ یچیز دیگه میدونستین غالبا بچه ها اون چیزی نمیشن ک پدر و مادر میخوان اون چیزی میشن ک پدرو مادرهستن