بچه ها من و یه پسری چند وقته که باهم آشنا شدیم، منو ایشون هردو دانشجو ایم. قصدمون هم جدیه ینی قراره بعد از درسم بیاد خواستگاریم. خیلی هم دوسم داره.منتها وضعیت مالی خانوادش خیلی خوب نیست و همیشه میگه من خودم باید همه چیو جور کنم و از اونا انتظاری ندارم.به نظرتون بمونم باهاش؟ باهم به مشکل بر نمیخوریم؟
اگر طرف واقعا کاری باشه و لیاقت داشته باشه میتونه به یک جایی برسه همه پولدار ها روزی همین بودن دیگه
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
پول خیلی خیلی مهمه تو زندگی.من تو رفاه بزرگ شدم و شوهرم و خانوادشم وضعشون خوبه.دوسال بخاطر کار همسرم سختی شدید کشیدم.اگه خونوادم نبودن کم میاوردم.اشتباه نکن
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
البته شما هم باید پا به پاش بری و کار کنی و باهم بسازید زندگی رو
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿