2777
2789

ازاینا هیچی برای بچه نگرفتم فقط شامپو بدن و شامپوی سر گرفتم🤨

دیگه چی باید بگیرم مثلا؟

روغن بچه بگیرم؟؟لوسیون میگن عطرش آلرژی میاره

چیا لازم میشه من هیچ تجربه ای ندارم بچه اولمه😅😘

ازاین چیزای بهداشتی اطلاعی ندارم نمیدونم کدوم به کارم میاد یامثلا چی بدرد نمیخوره نگیرم

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اویل بارداری ام فشار خون بالا و تپش قلب دارم دلیلش چیه کسی این طوری بوده؟😓

نمک نخور

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
پودرنخر

چرا ؟

منم‌بچه اوله  میخوام بدونم 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

پودر نخر

یه کرم سوختگی یه لوسیون کافیه

اوایل بچه پوست میندازه لوسیون نیازه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏