mehrabonfifi مدیر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 517 عنوان خانوماتوروخداکمک باشوهرم یک ماهه قهرم | مشاهده متن کامل بحث + 7934 بازدید | 81 پست سلام خواهرای نی نی سایتی عزیزای دلم اول به کمک خدا بعدش به مشورت هاتون نیازدارم شدید...سرمسائلی باشوهرم به مشکل خوردم یک ماه وچندروزه قهریم اومدم خونه بابام البته گفت برو شوهرم ماموراومدصورت جلسه کرد منم اومدم خونه بابام اولش که فقط شوهرم فقط پیام میداد فقط طلاق بعدش پیام میداد دوستت دارم دلم تنگ شده اصلن نمیگفت بیا چن روزپیش میگفت تعهدبده بیا خیلی پرروعه سه روزپیشم زنگ زد گفت میخوام بیام دنبالت هرشرایطی گذاشتم گفت چشم صبحش زنگ زد گفت فکراموکردم شرایطی که دیشب قبول کردم درست نیست من نمیتونم کولی بدم منم گفتم حرفاموزدم بااون شرایط تونستی بیاحرفی نمونده البته ناگفته نمونه شوهرم رفته دهاتشون خانوادش حسابی دارن یادش میدن پریشب زنگ زد سه بارجواب ندادم پیام دادنوبت منم میرسه جوابتونمیدم پشیمون میشی دیگم نه زنگ زد نه پیام داد به نظرتون چیکارکنم خیلی حالم بده من شوهرمودوست دارم نمیخوام جدابشم میخوام درستش کنم درست بیاددنبالم راستی عدم تمکین هم زده بود یباررفتیم دادگاه چیکارکنم خواهش میکنم کمک کنن اونا که تجربع دارن دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜 1399/04/11 | 02:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrabonfifi مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 517 جلو خانوادت گفت ج ن د 😳 نزدی تو دهنش😡 هرچی ازدهنم دراومدگفتم توصورتشم زدم واقعاعصبیم کرده بود دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜
mehrabonfifi مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 517 آره عزیزم تو هم یه خورده محکم باش نزار بفهمه منتطرشی پورو میشه جوابشوندادم اصلن ...جوابشوندم یعنی؟من میگم یبارحرفموزدم دیگه منوزندگیشودوست داشته باشه میاددنبالم دیگه دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜
mehrabonfifi مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 517 عزیزم ازین پیام دادناش معلومه که پشیمونه و دلش تنگه نگران نباش من تجربه دارم دلش تنگ شده ولی غرورش ب ... میگی میادیعنی؟چیکارکنم ؟ دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜
0513 عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 984 اخه شوهرم جوگیره پررونمیشه اخه اون مقصره هیچ قدمی برنمیداره پریشب هرچی گفتم گفت چشم صبحش زد زیرش من ... آفرین به تو عزیزمدموضعتو حفظ کن تا لااقل قهرتت نتیجه بده بچه هام دنیامن😍😍😍😍
mehrabonfifi مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 517 آفرین به تو عزیزمدموضعتو حفظ کن تا لااقل قهرتت نتیجه بده جواب ندم یعنی تابیاد دنبالم؟ دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜
آیناز۷۵سابقم عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 11448 شهرمگه شوراداره؟من پیام بدم پررونمیشه باز؟ اگه صبوری ک صبر کن من دو ماه و نیم قهر بودم با بچه دو ماه و نیمه یعنی بعد زایمانم رفتم قهراره شورای حل اختلاف تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
0513 عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 984 جواب ندم یعنی تابیاد دنبالم؟ ن بزاربیادخودش دنبالت بچه هام دنیامن😍😍😍😍