2777
2789
عنوان

خانوماتوروخداکمک باشوهرم یک ماهه قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7934 بازدید | 81 پست
اگه قرار باشه با کم محلی زنشون برن سراغ زن دیگه همون بهتر که برن به جهنم چیزی که زیاده مرد خوب

مشکل همینجاست مردها پابند نیستن اما زن ها پایبند و عاطفی هستن مردها سریع دل می کنند و عشق شوند رو فراموش میکنند اما زن ها عواطف قوی دارن حتی اگه عشق شوند ازدواج هم کنه فراموشش نمی کنند

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
چند سالته عزیزم چند وقته ازدواج کردی

۱۹سالمه باعقدم نزدیک ۴ساله 

دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میشناسمش الان میره میگه فاطمه همچین پیامی داده خانوادشم میگن دیدی به غلط کردن افتاد رونده بهش

قبلش بگو هرچی بینمونه ب کسی نگو خوشم نمیاد زبون بریز 

چند سالته؟

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اگه قرار باشه با کم محلی زنشون برن سراغ زن دیگه همون بهتر که برن به جهنم چیزی که زیاده مرد خوب

حرف اخرتوقبول ندارم ولی اولیوقبول دارم مردی که بابی محلی بره بهتره ک بره اشتی نیستم ک بی محلی کنم قهرم جوابتونمیدم یکبارجوابشودادم دیگع گفتم اگه میتونی پشتم باشی نیازهاموبرطرف کنی مسئولیت پذیرباشی بددهنی بی ااحترامی بزاری کنار خانوادت دخالت نکنن بیاچیززیادی نخواستم نیازهرانسانیه گفتم بهش دیگه حرفی نمونده باگوشی نمیشه زندگی کرد خواستی تونستی اینکاراروکنی بیانتونستیم دادگاه میبینمت

دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜
قبلش بگو هرچی بینمونه ب کسی نگو خوشم نمیاد زبون بریز  چند سالته؟

۱۹سالمه اخه چی بگم پیشمه انقدرزبون میریزم قهرمیکنیم نه سیاست یادم بده یک ذره

۱۹سالمه باعقدم نزدیک ۴ساله 

عزیزم من ۱۸ سالگی ازدواج کردم هیچی حالیم نبود احمق بودم ۱۹ سالگی حامله دختر به دنیا آوردم با اینکه زندگیم داغون بود ولی خر بودم هیچی نمیفهمیدم دخترم شد ۴ سالش دوباره حامله شدم یه پسر بهه دنیا آوردم الان دو سالو سه ماهشه الان ازشون خیلی دورم 😞 باور کن دارم خواهرانه بهت میگم چون خودم زنم هم جنسای خودمو دوس دارم واقعا نمیخوای هیچ مردی زنشو اذیت کنم چون خودم تجربه کردم خیلی سخته فقط میتونم کاری نکن که ازش پشیمون بشی قوی باش

عزیزم من ۱۸ سالگی ازدواج کردم هیچی حالیم نبود احمق بودم ۱۹ سالگی حامله دختر به دنیا آوردم با اینکه ز ...

برام دعاکنین من قصدم جدایی نیست قصدم اینکه زندگیم درست بشه امابلدنیستم چجوری نه من جلوخودموگرفتم باردارنشم شوهرمم میگفت تاخونه نخرم بچه نمیخوام

چی جوابت داد

گفت ساعت یازده شب میزنگم دوبارزنگ زدجوابشوندادم چون صبحش کلی فوحشم داده بود ویبارحرفموزده بودم اس داد ک خواستی حرف بزنی زنگ بزن من میخوام زودبخوابم جواب ندادم بازپیام داد اوکی پس نمیخوای زندگی کنی بااینکه تقصیرتوبودمن خواستم تمومش کنم خودت نمیزاری به کارت ادامه بده من امشب خواستم حرف بزنیم برنداشتی بازجواب ندادم یبار زنگ زد دوباره پیام دادوقت منم میرسه جواب ندم هرکاری دوست داری بکن من ظهربهت گفتم شب زنگ میزنم به هیجات نگرفتی اوکی من میخوابم پس بازم جواب ندادم تا فردابعدازظهرش پیام داد یه روزبه حرفام میرسی که هیچی براازدست دادن نداری وهمه تنهات گذاشتن اون بیرون خبری نیست بجزادمایه دروغ ای که زیبادروغ میگن من باهات صادقانه زندگی کردم دیگه خودت میدونی مواظب خودت باش... بازم جوابشوندادم دوروزه ن زنگ زده ن پیام داده نمیخوام قبول کنه مقصره خودش منومقصرمیدونه فقط

دلیل اینکه قهر کردی چیه کتکت زده

نه خسیس بازیاش دهن بینیش بددهنی بی احترامی قبلنامیزداین دفعه نزد بعداینکه دخالت خانوادش واینکه من نمیخواستم خونموترک کنم به پدرمادرم زنگ زدبیاییددخترجندتونوببرین دیگه نمیخوامش منم گفتم چرااینکاروکردی گفت بروگمشوازاین خونه

گفت ساعت یازده شب میزنگم دوبارزنگ زدجوابشوندادم چون صبحش کلی فوحشم داده بود ویبارحرفموزده بودم اس دا ...

عزیزم ازین پیام دادناش معلومه که پشیمونه و دلش تنگه نگران نباش من تجربه دارم دلش تنگ شده ولی غرورش بهش اجازه نمیده نازتو بکشه

عزیزم ازین پیام دادناش معلومه که پشیمونه و دلش تنگه نگران نباش من تجربه دارم دلش تنگ شده ولی غرورش ب ...

اوهوم میگم که خیلی دوستم داره ولی غرورش ویاددادن های خانوادش نمیزاره اصلن