الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کتاببخون در مورد روابط زن و مرد من شوهرم خیلی حرف مادرشو گوش میداد الان برام فرقی نداره مادرشوهرخیلی دخالت میکرد مقصرهم خودمم که بهش بها دادم یه چند باری بد دهنی کرد قهر کن بعد در مورد خانواده اش بد نگو جلوش بالاخره مادرشه بحث دعوا حسادت ممنوع
💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️
من دعوانکردم ببین عزیزم منوبرده شهرغریب ماهی یبارم نمیبره تفریح خودمم نمیزاره برم اون وقت همش میره ت ...
ای بابا چی بگم شوهر منم بچه ننس
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
عزیزم اون دلش هزاربار بیشتر واست تنگه چون مرد به زن ازهمه نظربیشتر وابستس وهمینکه ازدادگاه واست عدم تمکین گرفته یعنی دوسداره خونش باشی اینجوروقتا من میگردم نرم افزار پیامک نصب میکنم باهرموضوعیکه بخوای داره وبهترینشو که هم ناراحتیمو برسونه وهم باپیام بهش بگم خیلی عاشقتمو واسش میفرستم باورکن بدترین دعوامون همینکارارو کردم مث آب رو آتیش بود ودرپیامات تحریکشم بکن که مثلا الان باید پیش تو بودمو توو بغل مردونت میخوابیدم ن من تنها وتو تنها الان باید بودی دست لای موهام میبردی چ میدونم دگ ازهمین حرفای وسوسه کننده بشمار۳جواب میده
والا کوتاه اومدم بخاطره زندگیم اون بدترپرروگری کرد
ببین سعی کن یه گوشت در باشه یکی دروازه مادر شوهر اومد نظر داد بگو باشه حتما انجام اش می م و لبخند بزن اما مثل یه بچه رفتار کن و باز کار خودتو کن
💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️
نه شوهرم هربدیم داشته باشه خداروشکر ازاین لحاظ بهش مطمئنم خیلی دوستم داره خانوادش یادش میدن خداجوابش ...
همه مردها غرور دارن توبدتر ین اشتباه رو کردی که اومدی خونه پدرت سیاست زنونه اگه رفت خونه مادرشوهرت اومد بالا به تظاهر قهر کن بگو تو همش منو تنها میزاری دعوا نکن باهاش سر خانواده اش
درمورد خانواده اش غیبت نکن بخیال باش اگه خانواده اش به تو بدی می کنند تو خوبی کن
بالاخره پیش میاد تو زندگی همه خوب ولی سعی کن زندگی تو خراب نکنی جامعه خیلی بده
بله عزیزم میدونم ولی قدمی جلونذاشته ک بخوام اینکاروکنم
تو قدم جلو بزار