2777
2789
عنوان

خانوماتوروخداکمک باشوهرم یک ماهه قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7932 بازدید | 81 پست
خب چرا دعوا کردی .چرا خونتو ترک کردی

من دعوانکردم ببین عزیزم منوبرده شهرغریب ماهی یبارم نمیبره تفریح خودمم نمیزاره برم اون وقت همش میره تنهاخونه ابجی داداشاش وبارفیقاش بیرون خانوادش دخالت میکنن شوهرم دهن بینه بددهنه خرجی درست نمیده نیازهایی که یک زن دارروتامین نمیکنه خودش گفت برومامورصورت جلسه کرد منم اومدم خونه پدرم

دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜
زندگی با لج و لجبازی درست نمیشه هردو کوتاه بیاید برید سر خونه زندگیتون فعلا یکم تحمل کن پیام داد کوت ...

والا کوتاه اومدم بخاطره زندگیم اون بدترپرروگری کرد

دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاببخون در مورد روابط زن و مرد من شوهرم خیلی حرف مادرشو گوش میداد الان برام فرقی نداره مادرشوهرخیلی دخالت میکرد مقصرهم خودمم که بهش بها دادم یه چند باری بد دهنی کرد قهر کن بعد در مورد خانواده اش بد نگو جلوش بالاخره مادرشه بحث دعوا حسادت ممنوع 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بشین خوب فکر کن...

ببین ارزش داره باهاش بمونی؟؟؟

مرد دهن بینی که چشش ب دهن خونوادشه و خرجی نمیده مرد زندگی میشه؟؟؟

مردی که احترامتو نگه نمیداره و پای حرفاش نمیمونه میتونه تکیه گاه خوبی بشه؟؟؟

تصمیم گیرنده خودتی عزیزم.باید همه جوانبو بسنجی

من دعوانکردم ببین عزیزم منوبرده شهرغریب ماهی یبارم نمیبره تفریح خودمم نمیزاره برم اون وقت همش میره ت ...

ای بابا چی بگم شوهر منم بچه ننس 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم نزار کسی جایگزینت بشه مردها دودستهان اگه انقدربهش کم محلی کنی میزارتت کنار می‌ره سراغ زن دیگه ...

نه شوهرم هربدیم داشته باشه خداروشکر ازاین لحاظ بهش مطمئنم خیلی دوستم داره خانوادش یادش میدن خداجوابشونوبده واینکه مغروره شوهرم

عزیزم اون دلش هزاربار بیشتر واست تنگه چون مرد به زن ازهمه نظربیشتر وابستس وهمینکه ازدادگاه واست عدم تمکین گرفته یعنی دوسداره خونش باشی اینجوروقتا من میگردم نرم افزار پیامک نصب میکنم باهرموضوعیکه بخوای داره وبهترینشو که هم ناراحتیمو برسونه وهم باپیام بهش بگم خیلی عاشقتمو واسش میفرستم باورکن بدترین دعوامون همینکارارو کردم مث آب رو آتیش بود ودرپیامات تحریکشم بکن که مثلا الان باید پیش تو بودمو توو بغل مردونت میخوابیدم ن من تنها وتو تنها الان باید بودی دست لای موهام میبردی چ میدونم دگ ازهمین حرفای وسوسه کننده بشمار۳جواب میده

بچه هام دنیامن😍😍😍😍
والا کوتاه اومدم بخاطره زندگیم اون بدترپرروگری کرد

ببین سعی کن یه گوشت در باشه یکی دروازه مادر شوهر اومد نظر داد بگو باشه حتما انجام اش می م و لبخند بزن اما مثل یه بچه رفتار کن و باز کار خودتو کن 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ترک خونه اصصصصصلا درست نیست.اینجوری چیزی درست نمیشه... اول باید دید دقیقا مشکلتون چی هست؟ چرا کارت ...

گلم من نمیخواستم ترک کنم حتی محلش ندادم رفتم تواتاق خوابیدم دیدم صبح به کل خانوادم پیام داده بیایید دختر ببخشید جندتونوببرین گفتم چرااینکاروکردی گفت بروگمشوبایدبری منم زنگ زدم مامورصورت جلسه کردم اومدم خونه پدرم

خودتت درستش کن بهش آنقدر محبت کن کهرسیراب بشه 

جوگیره کردم بدترکرد

نه شوهرم هربدیم داشته باشه خداروشکر ازاین لحاظ بهش مطمئنم خیلی دوستم داره خانوادش یادش میدن خداجوابش ...

همه مردها غرور دارن توبدتر ین اشتباه رو کردی  که اومدی خونه پدرت سیاست زنونه اگه رفت خونه مادرشوهرت اومد بالا به تظاهر قهر کن بگو تو همش منو تنها میزاری دعوا نکن باهاش سر خانواده اش 

درمورد خانواده اش غیبت نکن بخیال باش اگه خانواده اش به تو بدی می کنند تو خوبی کن 

پس برو نفقه بزار اجرا تو شورا اشتیتون میدن  بهش پیام بده نظرت در مورد ادامه زندگی چیه اگه نه ...

شهرمگه شوراداره؟من پیام بدم پررونمیشه باز؟

جوگیره کردم بدترکرد

بالاخره پیش میاد تو زندگی همه خوب ولی سعی کن زندگی تو خراب نکنی جامعه خیلی بده 

کتاببخون در مورد روابط زن و مرد من شوهرم خیلی حرف مادرشو گوش میداد الان برام فرقی نداره مادرشوهرخیلی ...

بله عزیزم میدونم ولی قدمی جلونذاشته ک بخوام اینکاروکنم

بله عزیزم میدونم ولی قدمی جلونذاشته ک بخوام اینکاروکنم

تو قدم جلو بزار