2777
2789
عنوان

خانوماتوروخداکمک باشوهرم یک ماهه قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7934 بازدید | 81 پست
بشین خوب فکر کن... ببین ارزش داره باهاش بمونی؟؟؟ مرد دهن بینی که چشش ب دهن خونوادشه و خرجی نمیده م ...

درسته منم نمیرم که درست بشه درست بیاد ودرست بریم سره زندگیمون من میخوام بدترازشوهرم خوب شده شایدمال منم خوب شد پیش خداکاری نداره ازخدامیخوام

دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜
درسته منم نمیرم که درست بشه درست بیاد ودرست بریم سره زندگیمون من میخوام بدترازشوهرم خوب شده شایدمال ...

انشاالله هرچی به صلاحته واست پیش بیاد و خدا دلتو شاد کنه...انشاالله شوهرت سرعقل بیاد و قدرتو بدونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون دلش هزاربار بیشتر واست تنگه چون مرد به زن ازهمه نظربیشتر وابستس وهمینکه ازدادگاه واست عدم ...

اخه شوهرم جوگیره پررونمیشه اخه اون مقصره هیچ قدمی برنمیداره پریشب هرچی گفتم گفت چشم صبحش زد زیرش من میخوام شوهرم بفهمه درقبال زنش مسئولیت داره نیازهاموچ مالی چ عاطفی تامین کنه پشتم باشه خانوادش دخالت نکنن 

دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜
ببین سعی کن یه گوشت در باشه یکی دروازه مادر شوهر اومد نظر داد بگو باشه حتما انجام اش می م و لبخند بز ...

گلم خانواده شوهرم ازپشت گوشی یادش میدن جوری که شوهرمومیندازن به جونم

بالاخره پیش میاد تو زندگی همه خوب ولی سعی کن زندگی تو خراب نکنی جامعه خیلی بده 

درسته ولی من که همش نبایدتلاش کنم پس اون چی ی طرفه ک نمیشه

تو قدم جلو بزار 

گذاشتم چقدر من یبارم اون اخه

انشاالله هرچی به صلاحته واست پیش بیاد و خدا دلتو شاد کنه...انشاالله شوهرت سرعقل بیاد و قدرتو بدونه

مرسی عزیزم دعاکنین برام محتاجم

گلم خانواده شوهرم ازپشت گوشی یادش میدن جوری که شوهرمومیندازن به جونم

نمی‌دونم چرا بعضی خانواده ها عروس رو موجودی هیولا فرض می کنند ؟

خب جداشید ازشون 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بی اجازه استارتر بیاین ان تاپیکو ببینین

tg://msg?text=https%3A%2F%2Fwww.ninisite.com%2Fdiscussion%2Ftopic%2F4624442%2F%25d8%25a8%25db%258c%25d8%25a7%25db%258c%25d9%2586-%25d8%25b3%25d9%2588%25d8%25aa%25db%258c-%25d9%2587%25d8%25a7%25d8%25aa%25d9%2588%25d9%2586%25d9%2588-%25d8%25a8%25da%25af%25db%258c%25d9%2586 %D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%A8%D9%85%20%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%A7%D8%AF%20%D8%AD%D8%B5%D9%84%D9%85%20%D8%B3%D8%B1%20%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87%20%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D8%A8%DA%AF%DB%8C%D9%85%20%D8%A8%D8%AE%D9%86%D8%AF%DB%8C%D9%85%20%D8%B3%D8%B1%20%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%20%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%20%D8%A8%D9%87%20%D8%AC%D8%A7%DB%8C%20%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DA%A9%D9%88%DB%8C%DB%8C%D8%AA%20%DA%AF%D9%81%D8%AA%D9%85%20%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D9%88%DB%8C%D8%AA

گذاشتم چقدر من یبارم اون اخه

😔😔😔

ولی طلاق راه حل آخر نیست نازنین

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نمی‌دونم چرا بعضی خانواده ها عروس رو موجودی هیولا فرض می کنند ؟ خب جداشید ازشون 

باباجداییم اونادهاتن سمت شمال ما کرجیم خواهربرادرش کرجن میکشونن شوهرموخونشون تنهایی باتلفن شوهرمویادمیدن اصلن ازاونور شوهرم خرجی کم میده نیازاموبرطرف نمیکنه بددهنه تفریح نمیبره بی احترامی کنه بعدش میادقوربون صدقه میره میبره بیرون چ فایده اخه

جوگیره کردم بدترکرد

ببخشید اینو میگم میدونم که ناراحت کننده هم هست ولی به خودت نگاه کن ببین تحمل داری همیشه با یه ادم اینجوری زندگی کنی اگه میتونی برگرد وگرنه که خودتو خسته تر میکنی بدون این آدم همینه عوض بشو نیست تا پیر بشه همینه چون بچه اس و به این روشش هم اعتقاد راسخ داره 

😔😔😔 ولی طلاق راه حل آخر نیست نازنین

نه طلاق نمیخوام شوهرموخیلی دوست دارم وابستشم فقط میخوام شوهرم خوب بشه سرش به سنگ بخوره درست بیاددنبالم بعدش بریم سره زندگیمون😞😞😞😞

ببخشید اینو میگم میدونم که ناراحت کننده هم هست ولی به خودت نگاه کن ببین تحمل داری همیشه با یه ادم ای ...

عزیزم من ممنون بابت نظرت برام محترمه اما من دیدم ازشوهرمن بدترخوب شدن پیش خداکارنداره خوب بشه ومن مطمئنم خداکمک میکنه خوب بشه برام دعاکنین ممنون

نه طلاق نمیخوام شوهرموخیلی دوست دارم وابستشم فقط میخوام شوهرم خوب بشه سرش به سنگ بخوره درست بیاددنبا ...

برید پیش مشاور مشاور خوب ها