2777
2789
عنوان

جهیزیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 88 پست
وسایل اشپزخونشم کلا کنوود گرفتم منم عقدهستم یخچال دوقلو سامسونگ تی وی الجی. 55 اینچ سوپرفرکی هستش ...

جسارتا چقد شد وسایل برقیاتون؟چون من امروز بیرون بوپم یخچال سامسونگ ۵۰تومن شده!!!البته من ساید میخام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همینن گلم منم بابام پشتم نباشه پولی ندارم 

من کسی پشتم نیست ماهی ۱۰ هزار تومنم ندارم 

من عاشق گیم  و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم  شکل انسانه 
میگن خوب نیس،شما دارید؟

من دارم تا جایی که تونستم ایرانی خریدم 

البته درشتارو ایرانی برداشتم مثل یخچال گاز فریزر ماشین لباسشویی چرخ گوشت 

بقیه چیزارو خارجی برداشت مامانم مثل چاقو و سرویسای مختلف و چایی ساز و جاروبرقی و خیلی چیزای دیگه رو

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

من تلوزیونم صنام که اصلا ازش راضی نیستم ،،،یخچالم دوو گرفتم،،،،گازمم سینجر،،،،جارو برقیمم الجی ،فقط لباسشویی نخریدم ،البته همشون تو کارتونن هنوز استفاده نکردم ولی از تلوزیونم اصلا راضی نبودم اینم جنس ایرانی

فقط وفقط خارجی اصل قیمت مناسب گیر بیار من پارسال جهیزیه خریدم جنس های ایرانی بهترینشون به خارجی ها ن ...

اره تصمیمم همینه،دوو شنیدم بعضیا راضی نیستن ظرفشویی میگن صدا میده عزیزم ولی منم دنبال خارجی اصلم چون اینجیزا طولانی مدت استفاده میشه

جسارتا چقد شد وسایل برقیاتون؟چون من امروز بیرون بوپم یخچال سامسونگ ۵۰تومن شده!!!البته من ساید میخام

لب ته دوقلو شده 35 تومن 

من دو ماه پیش دقیقا خریدم 23 میلیون 

ی چیز بگم ساید بهت پیشنهاد نمیکنم منم میخواستم بخرم ولی لهم گفتن جا فقط میگیره وگرنه دوقلو کارایی بهتری داره 

وسایل برقی خودم آشپزخونه ها شدن 15 میلیون 

اما برقی بزرگا یخچال 23.تی وی 15میلیون الان شده 18و نیم . ماشین لباسشویی 9 تومن سه ماه پیش خریدم تمام تاج عالی درب فضایی ج تومن الان سیزده شده 

و این رو از طرف یه نفر ک جهیزیه زیاد و خارجی گرفته بهت میگم... هرچی ک مطمئن هستی صد در صد لازمت هست ...

واقعیت من ب خونه میگم مثلا ظرفشویی نمیخام دونفر ادمیم میخام چیکار میگن ن میخایم تکمیل بگیریم سر همون گفتم لااقل اینا که میخان بگیرن دنبال یچیز خوب باشم تو دلم میمونه ایرانی بخرم اصن ب دلم نمیشه حس میکنم زود خراب میشه

اره تصمیمم همینه،دوو شنیدم بعضیا راضی نیستن ظرفشویی میگن صدا میده عزیزم ولی منم دنبال خارجی اصلم چون ...

من خودم لباس شویی دارم دوو دارم کره ای اصل هست خیلی  راضی ام ظرف شویی خداییش ندارم از بقیه و تعمیرگاه پرسیدم گفتن خوب هست اینو بگیر قیمت هم مناسبه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
من عقدم هنوز نخریدم  ولی اسنوا میخرم چون اون یکی مارکها گرونن البته اینم گرونه یخجال ساید اس ۳ ...

من که ساید دوس دارم سلیقه ایه دیگه عزیزم ولی فریز نمیکنی نیمه بگیر که فریزرش کوچیکه

واقعیت من ب خونه میگم مثلا ظرفشویی نمیخام دونفر ادمیم میخام چیکار میگن ن میخایم تکمیل بگیریم سر همون ...

اره من خودمم همین نظر داشتم اول نگرفتم ظرف شویی بعد الان چون دانشجوام و خداییش از ظرف شستن بدم میاد خواستم بگیرم... خداییش من خیلی تحقیق کردم واااقعا جنس خارجی ک اصل باشه یه چیز دیگه هست... برو گچین بگیر خیلی برات ارزون تر در میاد

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...