2777
2789
عنوان

جهیزیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 88 پست
اخه شمایی ک میگین حارجی خوبه!خارجی اصل دیگ نیس تو بازار ایران هر چی هس چینهاز جنس چینی ام صددرصدر ای ...

عزیزم چین بزرگترین تولید کننده جهانه چرا باید ایرانی از چینی بهتر باشه؟اونا تکنولوژیشون خیلی پیشرفته تره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه بزرگا يخچال سايد ماشين لباس شويي وظرف شويي تي وي گاز فر الجي كوچيكام گه گاهي الجي

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
اینم ظرفشویی همش مال سال ۹۶ 

چه خوبه اينقد كوچيكه مال من اندازه لباس شوييه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
این یخچالمه خعلی  راضیم

منم همينه فقط پنج دره 

لب ته دوقلو شده 35 تومن  من دو ماه پیش دقیقا خریدم 23 میلیون  ی چیز بگم ساید بهت پیشنهاد ...

جدی؟چرا ساید خوب نیس؟؟اخه دوقلو واسه خونواده های بزرگتره حس میکنم دونفر خیلی نیازشون نمیشه سراون،اره امروز قیمتارو دیدم🤦🏻‍♀️مبارکتون باشه

چه خوبه اينقد كوچيكه مال من اندازه لباس شوييه

اره واقعا راضیم ۸ نفرس ولی خعلی جا داره من بار وانت و میزنم بهش واقعا تمیز میشوره 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
منم همينه فقط پنج دره 

من از این خوشم اومد واقعا عالیه هیچی الجی نمیشه مال من ۳ دره.واسه شماام وای فای داره؟

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏