2777
2789
عنوان

جهیزیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 88 پست

سلام مبارکه به سلامتی

به نظر من سه مارک عالین دوو الجی سامسونگ

البته بوش خوبتره ولی اصلش کم گیرمیاد و گرونه

زلنتی و ایولی هم عالیه

اگر راهنمایی بیشتر خواستین یا قصد هرید داشتین پیج اینستاگرام ما رو خوشحال میشم فالو کنید

Ganaveh_lavazem

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مبارکه به سلامتی به نظر من سه مارک عالین دوو الجی سامسونگ البته بوش خوبتره ولی اصلش کم گیرمیا ...

مرسی عزیزم حتما♥️فقط جنسایی که از قشمو گناوه میاد از کجا بفهمیم اصله؟

مرسی عزیزم حتما♥️فقط جنسایی که از قشمو گناوه میاد از کجا بفهمیم اصله؟

اونای که از گناوه و هندیجان میان۱۰۰‎٪اصلن

بانه هم بیشترشون اصل فروشن یسری تهرانی به اسم بانه دارن کالای تقلبی میفروشن

راه تشخیص تقلبیم اینه که هر کس مدل وسیله شو قایم کرد شک نکن تقلبیه

کسی هم مدلش رو گفت میرید به انگلیسی سرچ میزنید مدلش رو مثلا لباسشویی الجی مدلj6

میرید تو‌گوگل میزنید lg j6. در بین نتایج خود سایت الجی هم بالا میاد بازش کنید و عکس ها رو با عکس فروشنده مطابقت بدید اگر تفاوت نداشت اصله در غیر این صورت تقلبیه

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده بلشم اگرم بیشتر راهنمایی خواستین همون اینستا برام پیام بزارید

من هیچ پولی ندارم که بخوام زندگی ایندمو بسازم میفهمید

پول ازدواج جور میشه منم هیییییچی نداشتم 3 سال بکوب رفتم سرکار هی خورد خورد خرید کردم وام ازدواج و چندتا وام دیگه....نگران نباش

وای دلم نمیخاد ایرانی بخرم واقعا😑😑مگه چندبار ادم جهاز میخره

خب آخه اینا که تو بازاره خارجی نیست که از فروردین ماه وردشون ممنوع بوده ..اینا همون ایرانیاس مارک  خارجی میچسبونن مگر اینکه از گناوه یا بانه بگیری