2777
2789
خدا نکنه خدا خیلی مهربونه دشمنمون که نیست حتما حتما یه دختر ناز و تو دل برو و سالم بهت میده همین ...

مرسی گلم دعاکن💋😘

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
یه چیزی بهت بگم عزیزم انشاالله که خدا بهت یه پسر صالح و سالم بده ولی من خودم خواهر شوهر ماماست و مشا ...

ممنونم ایشالله 

آره دقیقا من فقط سه شب در ماه نزدیکی دارم قبلش هم سن و انجام میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی رفتم انومالی گفت دختره خیلی گریه کردم تادوروز.الانم خیلی پشیمونم مثل چی.میگم نکنه بخاطرناشکریم ...

ایشاالله ایشالله که خدا یه بچه سالم بهت بده عزیزم از ته دلم برات دعا کردم چون خودمم میترسم 

بخدا گریم گرفت خدایا به هرکی بچه دادی سالم بده خدا جونم 

ببین این کاری که تومیکنی ناشکری نیست چون تودوس داری یه پسرهم داشته باشی ناشکری ینی اگه زدودوباره بچت ...

آره منم بخاطر همین که بعد که بچه دار شدم اگه دختر بود  دیگه پشیمون نشم بگم کاش میرفتم دکتر دیگه من تلاشمو کردم صلاحم نبود من امیدم ب خداست هر چی خدا بخواد من تلاشمو میکنم

کجا انجام دادی گلم چقد هزینه اش شد میشه راهنماییم کنی بهت درخواست دوستی دادم میشه قبول کنی عزیزم

تهرانم 

پارسال انجام دادم گلم 

دقیقا یادم نیست هزینه شو 

باشه گلم درخواستتو قبول کردم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ای وی اف بار اول گرفت؟چقد شد هزینش؟

نه عزیزم 

بار سوم گرفت 

هزینه شم یادم نیست ولی خب حدودا آخرین بار داروهای تحریک تخمدان و پانکچر و انتقال و پی جی دی

بالای 10 تومن شد 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

خلاف نکرد اصلن در روایات در مورد پسر زایی داریم امام صادق میگه کاسنی باعث افزایش پسر میشه   به شوهرت زیاد کاسنی بده خودت نخوری هرروز صبح ناشتا دو دونه فلفل سباه اسیاب نشده بخور دوتاتون خرما زیاد بخورید لبنیات اصلن نخورید نت سرچ کن کاسنی یادت نره بهاش شربت درست کن عرق کاسنی بخر

حذف لبنیات موز ،انبه،خرما زیاد بخور عسل ،دارچین زنجبیل،فلفل سیاه،فوفل،جور هندی،با هم مخلوط میکنی خ ...

مرسی ازت

خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃
واااا ی یا خداا  من چیکار کنم اخه    

استفاده از گرمی جات مثل فلفل سیاه نسابیده،عسل طبیعی،سیر ،سیاهدونه و کلا چیزهایی که طبع گرمی دارن،نزدیکی زمان تخمک گذاری،دعاهایی که در رابطه با پسر دار شدن گفته شده،و توکل به خدا 😊 انشاالله نتیجه میگیری گلم

خواهرهای گلم اکثر صلواتهایی که خواستین رو براتون فرستادم شما هم منو دعا کنید لطفا 💜💙💚💛🧡❤️🖤♥️💜💙💚💛🧡❤️💜🖤💙♥️💚💛🧡❤️🖤💜💙💚💛🧡💜🖤♥️💛💚🧡❤️💜💙💚💛🌷🌺🥀🌹☘️🍃🌾🌱🌿🌷🌺🥀🌹🌧️🌦️❄️☃️☘️🍃🌾🌱🌿🌷🌺🥀🌹🌻🌼🌻🌧️🌦️❄️☃️☘️☘️🍃🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

واااا ی یا خداا  من چیکار کنم اخه    

راستی کاسنی هم واقعا موثره،فقط باید شوهرت بخوره،ولی بقیه گرمیجات رو هر دو تون میتونید بخورید

خواهرهای گلم اکثر صلواتهایی که خواستین رو براتون فرستادم شما هم منو دعا کنید لطفا 💜💙💚💛🧡❤️🖤♥️💜💙💚💛🧡❤️💜🖤💙♥️💚💛🧡❤️🖤💜💙💚💛🧡💜🖤♥️💛💚🧡❤️💜💙💚💛🌷🌺🥀🌹☘️🍃🌾🌱🌿🌷🌺🥀🌹🌧️🌦️❄️☃️☘️🍃🌾🌱🌿🌷🌺🥀🌹🌻🌼🌻🌧️🌦️❄️☃️☘️☘️🍃🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷