2777
2789
رژیم گرفتی

نه 

ای وی اف کردم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی رفتم انومالی گفت دختره خیلی گریه کردم تادوروز.الانم خیلی پشیمونم مثل چی.میگم نکنه بخاطرناشکریم خداازم انتقام بگیره وبچموعیبدارکنه.همش ازروززایمانم میترسم.دعاکنین بچموبی عیب بغلم بگیرم.🙏🙏🙏🙏😥

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
یه وقتایی پشیمون میشم میگم دیگه ادامه ندم دکتر نرم

پشیمون نشو به کارت ادامه بده ولی هرچی شد خدارو بخاطرش شکر کن و راضی باش

شما که خوبی 

من میخوام برم آی وی اف کنم خدای مهربون دوقلو دختر بهم بده😅😍

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)
یه وقتایی پشیمون میشم میگم دیگه ادامه ندم دکتر نرم

وقتی نمازتو خوندی

بگو خدایا من به حکمت و رحمت تو آگاهم اگه تو میدونی به صلاحم هست ان‌شاءالله این داروها جواب بده

اگه به صلاحم نیست خودت آگاهم کن

و بسپار به خدا نتیجه رو

داروهاتم بخور

حتی تو طب اسلامی هم روش‌هایی برای پسردار شدن هست

ناراحت نباش عزیزم توکل کن به خدا 

بخند، همین  

ببین این کاری که تومیکنی ناشکری نیست چون تودوس داری یه پسرهم داشته باشی ناشکری ینی اگه زدودوباره بچت دخترشدبهش نرسی محلش ندی وناشکری کنی.توپسرمیخوای نشدهم نشدولی اینکه پسربخوای ولی دخترشدپافشاوری کنی ازخداگله کنی اونموقع ناشکریه وجای عذاب وجدان هست

من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞⁦✌️⁩
وقتی رفتم انومالی گفت دختره خیلی گریه کردم تادوروز.الانم خیلی پشیمونم مثل چی.میگم نکنه بخاطرناشکریم ...

خدا نکنه

خدا خیلی مهربونه

دشمنمون که نیست

حتما حتما یه دختر ناز و تو دل برو و سالم بهت میده

همین که پشیمونی یعنی خدا بخشیدتت

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)
ببین این کاری که تومیکنی ناشکری نیست چون تودوس داری یه پسرهم داشته باشی ناشکری ینی اگه زدودوباره بچت ...

منم خودم عاشق این بودم بچه اولم پسرباشه همیشه هم دعامیکردم ولی بین دعاهام میگفتم هرچی خداصلاح بدونی

من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞⁦✌️⁩

اینونمیگم ناامیدشی جاری من تحت نظردکتربود اخرش هم خدابهش دخترداد تافهمید دختره قرص سقط خورد به خونریزی افتاد فک کرد سقط شده بعد از۲۰ روز بچه شکمش زنده شد فهمید سقط نشده وبچه ۶ ماهه بدنیا اومد دکترا گفتن میمیره وجالب اینکه زنده موندوالان ی سالشه ومن بچه دممو پسرمیخواستم اخه فامیلای شوهرم همه دختر دارن شروع کردم زیارت عاشورا خوندن وپای لخت نذر کردمو رفتم حرم خداروشکر پسر شد وهمیشه میگم من پسرمو ازامام حسین وحضرت ابوالفضل دارم

بچه هام دنیامن😍😍😍😍
لبنیات حذف کردم

در بعضی موارد کمبود کلسیم باعث تشکیل نشدن قلب جنین میشه ،برا همین دکترای درست درمون این روش رو اصلا قبول ندارن،من خودم علاوه بر لبنیات که زیاد مصرف میکردم مکمل کلسیم هم مصرف میکردم ولی بچم پسره

استفاده از جوش شیرین هم بدلیل احتمال آسیب رساندن به نطفه و بوجود آوردن نقص ژنتیکی رد شده

این مورد آخر متاسفانه برای خواهر شوهرم پیش اومد

این روشها رو بیشتر ماماها رایج کردن و هدفشون پول درآوردنه،همشونم ادعاشون میشه  هیچ مشکلی نداره ،در حالی که نمونه آسیب هاش رو براتون گفتم همون طور که سقط جنین بر اثر تشکیل نشدن قلب هم زیاد اتفاق میفته و اصلا جالب نیست.

خواهرهای گلم اکثر صلواتهایی که خواستین رو براتون فرستادم شما هم منو دعا کنید لطفا 💜💙💚💛🧡❤️🖤♥️💜💙💚💛🧡❤️💜🖤💙♥️💚💛🧡❤️🖤💜💙💚💛🧡💜🖤♥️💛💚🧡❤️💜💙💚💛🌷🌺🥀🌹☘️🍃🌾🌱🌿🌷🌺🥀🌹🌧️🌦️❄️☃️☘️🍃🌾🌱🌿🌷🌺🥀🌹🌻🌼🌻🌧️🌦️❄️☃️☘️☘️🍃🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

منم دوتا پسر دارم سومی رو کلی نذر و التماس کردم و دست و پاشکسته رژیم گرفتم و کارهای دیگه که خدا به من دختر بده ولی سومین پسرم هم تو راهه بالاخره تا خدا نخواد نمیشه

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
[QUOTE=143760161]عزیزم چه دکتری رفتی دکتر تغذیه؟؟؟[/QUOTE نه  ماما هست ولی تخصص داره

یه چیزی بهت بگم عزیزم انشاالله که خدا بهت یه پسر صالح و سالم بده ولی من خودم خواهر شوهر ماماست و مشاور تغذیه تعیین جنسیت تمام خوراکی و اینا رو بهم دادچون من خودم هر دورو دوست دارم داشته باشم ولی دوست دارم بچهبزرگم پسر باشه ولی گفت حقیقتا اینا اونقدر تاثیر نداره اول که خواست خدا دوم بیشتر تاثیر رو زمان نزدیکی داره که چه موقع باشه نسبت به تخمک گذاری