2777
2789

نه عزیزم چه ایرادی داره.اما چند روز پیش تو رادیو سلامت میگفت این رژیم ها همه در اینده بچه تاثیر میذاره و سلامت جنینی که تشکیل میشه به خطر میوفته.اکثرا مثلا پتاسیم یا یه ماده رو قطع میکنن که تو سلامت بچه موثره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خدا گفته هر جنس بچه ای دوست دارید ازم طلب کنید... تو مفاتیح هم فک کنم هست دعای پسر دار شدن یا دختر دلر شدن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
صد در صد شکی توش ندارم 

بنظرم الکی به خودت سختی نده،ببین اگرم بچه ت دختر باشه،مگه کسی به خودش جرئت میده حرفی بهت بزنه؟ هر کی هر چی گفت بگو من اگه یه آدم معمولی یه هدیه بهم بده فقط ازش تشکر میکنم نمیگم چرا کمه،چرا فلانه،حالا که خدا بهم هدیه داده مگه دیوونم که بگم چرا دختره ،چرا پسر نشد

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

عزیزم حتی اگه تی کی اف هم بری تهش خدا نخواد نمیشه 

نعوذبالله مگه به جنگ خدا میری ؟

تو داری تلاشتو می کنی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
یه وقتایی پشیمون میشم میگم دیگه ادامه ندم دکتر نرم

هرکس از اطرافیانم رفته برعکس شده تامیتونی چیزای گرم بخورتاسه ماه خرماوزعفران کنجد پسته گردو برنج بازیره گوجه وماستوخیاروماهی نخور گوشت گوسفند بوقلمون ب جای مرغ فلفل تندعسل سه ماه رعایت کن پسرمیشه البته بعدازخواست خدا

نه خدا گفته هر جنس بچه ای دوست دارید ازم طلب کنید... تو مفاتیح هم فک کنم هست دعای پسر دار شدن یا دخت ...

آره هست فک کنم اگ پسر شد باید حتما اسمشو محمد بزاری گلم براساس دعای مفاتیح

God     i heard you. Just be patient press for more                                                                                💜💜💜                                                  صداتو شنیدم، فقط صبور باش                                    فرستنده:خدا                                                                                      ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ ✳️          شهزاده رویای من شاید تویی                                     اون کس ک شب درخواب من آیدتویی توووو               ازخواب شیرین ناگه پریدم اوراندیدم دیگرکنارم بخدا      جانم رسیده ازغصه برلب هروز وهرشب درانتظار بخدا                 کاشکی دلم رسوا بشه دریابشه این دوچشم پرآبم روزی ک بختم وابشه پیدا بشه اون ک اومد تو خوابم      می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش                           می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش