چون تو بچه اول آدم خودش تنهاست کاری هم نکنی استراحت کنی فقط خودتی ولی تو دومی اگه استراحت لازم باشی به بچه اولت نمیتونی برسی مخصوصا اگه بچه اول کوچیک باشه  ، الان خودم اولی رو باردارم این اواخر استراحتم خیلی از کارا رو شوهرم وقتی بعد چند روز میاد خونه انجام میده خب من میتونم تحمل کنم خونه چند روز کثیف باشه یا ظرفا بمونن چون طول سرویکسم پایینه یه ذره کار کنم مثل امروز کلی دردم میاد ولی بچه کوچیک که نمیتونه تحمل کنه ، دستشویی لازم داره هر وعده غذای خوب لازم داره حموم و لباس تمیز میخواد ، بیرون و بازی و پارک میخواد واقعا سخته این شرایط ، الان دوتا از هم سن و سالامو تو اینستا دیدم تولد یکسالگی بچه اولشون دوباره حامله ان فککنم ناخواسته باردار شدن تو حاملگی بچه اول بغل کردن لازم داره هر روز لباس عوض کردن و حتی پوشک عوض کردن لازم داره اگه طول سرویکسش پایین باشه یا نیاز به استراحت داشته باشع چیکار باید بکنه اون مادر ، تصورش هم سخته 
چطور قدیمیا هر سال حامله بودن کلی کار هم میکردن ، من تا ۸ ماه مشکلی نداشتم ولی از اوایل ماه هشتم گفتن طول سرویکست کوتاهه باید استراحت کنی فککنم یک و نیم ماهه یه تمیزکاری حسابی نکردم خونه رو شوهرم شاید هفته ای یه بار بتونه یه جارو سرسری بکشه خودم که اصلا نمیتونم خیلی دل درد و کمر درد میگیرم الان امشب داخل واژنم تیر میکشه یه ذره کار کردم میترسم زایمان کنم