سلام چند ماه رفتم دکتر دارو و رژیم غذایی داده برا پسر دار شدنم
یه دختر دارم روزی هزاربار بار خدا را شکر میکنم بخاطرش ولی چون خانواده شوهرم برادر شوهرم یکیش سه دختر داره با اون یکی هم فعلا یه دونه داره برا این گفتم برم دکتر دومی پسر بشه اما همش احساس بدی دارم میگم نکنه خدا از دستم ناراحت بشه
من میدونم بدون حکم خداوند برگ از دخت نمیفته اگه اون نخواد نمیشه ولی دوست داشتم تلاش خودمو بکنم دیگه هر چی خدا بخاد
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
بایدرعایت کنی دخل عسل سیاهدانه زنجبیل تازه وگردووخرمابزاری صبح ب صبح بدی همسرت بخوره
سومیم پسر شد
ولی کلا تغذیه و اینا فقط شانسشو افزایش میده صددرصد نیست
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
ن کسی چیزی نمیگه ولی خودم دوست دارم از هر دو جنس داشته باشم تازه من خودم خانوادم همه پسر دارن ماشالل ...
بابا هیچ فرق نداره،هر دوش یه حسه،زیاد خودتو تحت فشار نزار عزیزم،خداروشکر خونواده ها هم با فرهنگن،چرا خودتو اذیت میکنی،فقط از بارداریت لذت ببر،انشالله خدا هر جور که برات بهتره و خوشحالت میکنه،نسیبت میکنه
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
چقد عکس پروفایلت جالبه!!!!از کجا پیدا کردی!؟!!چقدم تناسب داره؟!!!👍👌👏
ممنون عزیزم تو همین نی نی سایت یه خانمی یه روز تاپیک زد در مورد پروفایل متحرک از این خوشم اومد گذاشتم 🌹🌹
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!