2777
2789
لبنیات حذف کردم

من سر دومیم این کارو کردم 

دختر شد بازم

فقط تا یه مدت دست و پا درد داشتم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه چیزایی ک گفته بخوریو بمنم بگی؟

حذف لبنیات

موز ،انبه،خرما زیاد بخور

عسل ،دارچین زنجبیل،فلفل سیاه،فوفل،جور هندی،با هم مخلوط میکنی خانم بعد صبحانه آقا آخر شب بخوره

هفته ای دو تا سه بار با مخلوط اب و جوش شیرین خودتو بشور 

دارو امپول،سنو سیزده پریودی هم داد برا من

بایدرعایت کنی دخل عسل سیاهدانه زنجبیل تازه وگردووخرمابزاری صبح ب صبح بدی همسرت بخوره

سومیم پسر شد 

ولی کلا تغذیه و اینا فقط شانسشو افزایش میده صددرصد نیست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ناراحتی نداره

پس علم برای چی پیشرفت میکنه

برای استفاده من و شما

ولی در نهایت همه چی تحت اراده و خواست خداونده

ما تلاش میکنیم و بقیشو میسپاریم به خدا

هرچه دلم خواست نه آن میشود

هرچه خدا خواست همان میشود

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

بنظرم الکی به خودت سختی نده،ببین اگرم بچه ت دختر باشه،مگه کسی به خودش جرئت میده حرفی بهت بزنه؟ هر کی ...

ن کسی چیزی نمیگه ولی خودم دوست دارم از هر دو جنس داشته باشم تازه من خودم خانوادم همه پسر دارن ماشالله ولی خانواده شوهرم دختر

ن کسی چیزی نمیگه ولی خودم دوست دارم از هر دو جنس داشته باشم تازه من خودم خانوادم همه پسر دارن ماشالل ...

بابا هیچ فرق نداره،هر دوش یه حسه،زیاد خودتو تحت فشار نزار عزیزم،خداروشکر خونواده ها هم با فرهنگن،چرا خودتو اذیت میکنی،فقط از بارداریت لذت ببر،انشالله خدا هر جور که برات بهتره و خوش‌حالت میکنه،نسیبت میکنه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
چقد عکس پروفایلت جالبه!!!!از کجا پیدا کردی!؟!!چقدم تناسب داره؟!!!👍👌👏

ممنون عزیزم تو همین نی نی سایت یه خانمی یه روز تاپیک زد در مورد پروفایل متحرک از این خوشم اومد گذاشتم 🌹🌹

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!