2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست
واااای جدی میگی مائده 😍😍😍😍😍 خیلی خوشحااالم برات انشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته🙏 اونجا نمی ...

سلام سپیده جونم

فدات بشم

والا تا بریم، جا گیر بشیم، سیم کارت جدید بخریمو اینا ممکنه یه چند وقتی اینترنت نداشته باشم😢😢

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@هستی،بانو     گزارش#   سلام عزیزم کالری مجاز ۱۷۰۰ کااری مصرفی۱۸۰۰🙈 صبحانه ی ...

سلام حالا خوبه خودت خجالت زده ای😀😀

عزیزم رعایت کن واسه خودت میگم

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

مهم_نارنجی#  

سلام عشقای خودم خوبین خوشین سلامتین 

ان شالله که همه جوره در حال رعایت کردن رژیمای خوشکلتون هستین 

خب یه چیزی رو میخاستم بگم خدمت دوستای گل خودم 

۱_سعی کنید گزارش غذاهاتونو تا ساعت 8شب برام بفرستید که تا ۹بخونم و جوابتونو بدم بعد از هشت شب بفرستیدم موردی نداره منتها دیگه صبح  که بلند شم تا قبل ۱۰صبح گزارشا رو میبینم و اشکالی باشه میگم 

روزای پنجشنبه از ساعت ۶عصر به بعد و روزای جمعه  کامل در اختیار خانواده هستم و گوشیمو دیگه کنارم نمیزارم اگه احیانا چیزی فرستادید و من ج ندادم در این تایما منو به بزرگی خودتون ببخشید 

@لاغرمیشم     @زیتونپرورده     @گل_کادوپول     

@honamik29192    @stayesh    

گزارش#  

صبحانه لواش ۱کف.نیمرو یک چهارم.پنیر لبنه ۳۰گرم.چای(۱۲۴)

ناهار عدس پلو۷ق.ماست و دوغ هرکدوم ۱لیوان.سبزی خوردن(۴۸۲)

شام یتیمچه ۱۰ق.زیتون ۱۰عدد.دوغ(۲۵۲)

میان وعده شلیل۲.آلو۲‌.هندوانه ۲ق.انگور ۲لیوان.شیر.خرما۲.تخمه افتابگردون نصف لیوان(۷۴۸)

مجاز ۱۶۶۰ مصرفی ۱۶۱۰

اب ۷لیوان.چای سبز.

نیم ساعت تردمیل.چرخش روسی ۵۰شنادیوار

@pari95  

منکه راضی بودم دوست عزیزم😁😁🥰🥰🥰

مرسی نفسی خدا ازت راضی باشه ننه😂😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
مهم_نارنجی#   سلام عشقای خودم خوبین خوشین سلامتین  ...

کاره خیلی خوبی میکنی خیلیم عالی....باشه عشقم خوش بگذره کنار خونواده....مرسی ک خبر دادی هستی جونم😘😘😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
چشم حتمااااااااااا☺️☺️☺️ عوض كردم هنوز تغيير نكرده 😘😘😘

سلام عشقای خودم خوبین خوشین سلامتین 

ان شالله که همه جوره در حال رعایت کردن رژیمای خوشکلتون هستین 

خب یه چیزی رو میخاستم بگم خدمت دوستای گل خودم 

۱_سعی کنید گزارش غذاهاتونو تا ساعت 8شب برام بفرستید که تا ۹بخونم و جوابتونو بدم بعد از هشت شب بفرستیدم موردی نداره منتها دیگه صبح  که بلند شم تا قبل ۱۰صبح گزارشا رو میبینم و اشکالی باشه میگم 

روزای پنجشنبه از ساعت ۶عصر به بعد و روزای جمعه  کامل در اختیار خانواده هستم و گوشیمو دیگه کنارم نمیزارم اگه احیانا چیزی فرستادید و من ج ندادم در این تایما منو به بزرگی خودتون ببخشید 

مهربانی جان تگ نشدی برام مجبور شدم ریپلای بزنم 

@mahdis7393  

کاره خیلی خوبی میکنی خیلیم عالی....باشه عشقم خوش بگذره کنار خونواده....مرسی ک خبر دادی هستی جونم😘😘 ...

از درک بالات من ازت ممنونم😘😘😘😘