2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288671 بازدید | 36895 پست
مرسی عشقم .گلاب روت رفتم دسشویی بلاخره بعد ۲۴ ساعت اولین باره اینجوری شدم.بعد کلی ورزش کردم عزیزم از ...

خب خداروشکر.

واقعا دسشویی مهمترین جای خونه س. اصلا ی روز ک نری مغزت داغ میکنه. منکه اینجوریم.

سلام عزیزم وعده صبحونه مهمترین وعده س. مقوی و سالم بخور . از مجازت کم کن فردا.

چشم عزیزم ۱۲۰ تا کم مبکنم. اا مهمه؟ پس بخاطر اونه من خیلی کم تمیکنما

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گزارش#

@هستی،بانو

رژیم شوک

صبحانه انجیر وشلیل

ناهار.ساندویچ سوسیس.گوجه وخیارشور

شام.پلو.قورمه سبزی

کالری مصرفی۲۱۵۰

ورزش هوازی✔

چالش اب✔

عزیزم امروز روز اول رژیم شوکم بود به همین خاطرفست فود خوردم

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
سلام خوبی گلم من پریودم عزیزم دکترم رفتم ببخش چندروزگزارش نمیدم چون ورزش نمیتونم انجام بدم احساس میک ...

سلام عزیزم

وای چرا.دلیلش رو نگفت؟

توی پریودی سردی نخور. خرما و دارچین و زنجبیل زیادبخور

چشم عزیزم ۱۲۰ تا کم مبکنم. اا مهمه؟ پس بخاطر اونه من خیلی کم تمیکنما

اره عزیزم صبحونه باید پروتئین باشه حتما. ک هم باعث کاهشه مصرف پروتئین و هم اینکه تاظهر سیر نگهت میداره.

نون.نیمرو.پنیر.شیر.ماست.تخم ابپز.اینا مقوی و سالمن برای صبحونع.

@هستی،بانو   گزارش#  

سلام هستی جون   

صبحانه: نان لواش 2کف دست+گردو 2عدد+خرما 1عدد+پنیر 50گرم. کالری: 245

ناهار: نان لواش 2کف دست+ گوشت چرخ کرده 50گرم. کالری: 208

شام: تخم مرغ آب پز 1عدد+زیتون 4عدد. کالری:96

میان وعده: نسکافه 1لیوان+ گیلاس 20عدد+ انگور 20گرم+ تخمه کدو 30گرم+ کراسان 1عدد کوچک. کالری: 534

چالش چای سبز

چالش آب قبل از غذا

کالری مجاز: 1100

کالری مصرفی: 1083

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
سلام گلم.🌸 داخل امضام زدم.. امروز ۴۲ روز مانده عالیی بودی 👏👏👏👏 غذاهات  و ورزشات  ...

قربانت عزیزم😘😘😘

اتفاقا گزارشهای بهارکو دوس دارم و دنبال میکنم😉

راستی شما تو ورزشات ۲ ست انجام میدی و تعداد زیاد سخت نیست؟ 

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
پس ندیدم

پیدا میکنم برات دوباره میفرستم

نام قطع شد گزارش دیروز و الان میفرستم ببخشید عزیزم

گزارش#  

صبحانه شیره خرمالو و پنیر ونون بربری(200 )

ناهار باقلا قاتوق و برنج و ماهی شور یه کم و سیر و زیتون (500 )

شام کاهو و یه تخم مرغ آبپز و گوجه (100 )

میان وعده سیب و هندوانه و زردآلو و چای سبز و دارچین و خرما(200 )

ورزش  پروانه و شنای دیوار و ورزش باچوب

آب 8لیوان

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
پیدا میکنم برات دوباره میفرستم نام قطع شد گزارش دیروز و الان میفرستم ببخشید عزیزم گزارش#   ...

شب اینترنتم قطع شد

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
🍀الهی ب امید تو🍀 💚گزارش امروز 💚صبحانه نان پیتا۵۲گ +پنیر۱۷گ+۹گرم گردو+نوتلا ۱۰ گرم 💚ناهار ۱۰۰ ...

وکیوم شکم چیه خانمم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
وکیوم شکم چیه خانمم

نگه داشتن شکم ب داخل توی قسمت ورزشی تاپیک هم هست الهه جون گذاشته، چند ثانیه شکمتو توونگه دار نفس عمیق بکش هرچقدر مدت زمانش بیشتر باشه بهتره ،

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰