2789
عنوان

پسرم با قاشق غذا نمیخوره

42 بازدید | 12 پست

پسرم سه سال و نیم سن داره. باید من بهش غذا بدم اونم با دست. بعد خودش بخواد بخوره یا ته دیگ یا برنج سفید. تازه کلی برنج اسراف میکنه

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برادرم کلاس شیشمه همینجوریهمیریم مهمونی از خجالت اب میشم سوپ رو هم با دست میخوره کثیف

سوپ با دست که از لای انگشتا میریزه

حوصله آدم عقده ای ندارم. حوصله دعوا ندارم پس برای تخلیه فشار روحی و روانی به تراپیست مراجعه کن

برادرم کلاس شیشمه همینجوریهمیریم مهمونی از خجالت اب میشم سوپ رو هم با دست میخوره کثیف

خودش میخوره؟

این بخاطر اینه که از همون اول که با دست غذا دادی دیگه قاشق رو براش روتین نکردی

منم تا دوسالگی بهش با دست غذا دادم ولی بعدش دیگه با قاشق سیلیکونی نرم دادم و کم کم به فلزی رسوندم

الان ۴سالشع اما خودش با قاشق بزرگ میخوره..خیلی بد غذاس و گاهی من باید قاشقش رو پر کنم تا برداره بخوره وگرنه نمیخوره

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیای پدرمو درمیاره چی کار کنم درست بشه؟

ب مرور خوب میشه بچه های منم بدغذا هستن همچنان

ولی سنشون ک بره بالاتر بهتر میشن

شما فقط باید صبور باشی

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

قاشق بچگونه خوشگلا که عروسک داره براش بگیر شاید خوشش اومد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

این بخاطر اینه که از همون اول که با دست غذا دادی دیگه قاشق رو براش روتین نکردی منم تا دوسالگی بهش با ...

با قاشق دهنش کامل باز نمیکنه با دست به زور میچپونم تو دهنش . اونم تازه با تی وی یا گوشی تو عالم حواس پرتی میخوره

تو خانواده کسی با دست میخوره ؟ از اون یاد گرفته

وگرنه کلاس ششم بزذگه دیگه پدرت دوبار دعواش کنه بگه زشته باید نکنه این کارو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با قاشق دهنش کامل باز نمیکنه با دست به زور میچپونم تو دهنش . اونم تازه با تی وی یا گوشی تو عالم حواس ...

میفهممت پسر منم الان باید گوشی بذاره جلوش فیلم ببینه تا بخوره

منم اوایل خودم میدادم بهش تا زود تموم کنه الان شده دو ساعت سفره تو خونه پهن باشه نه من نه باباش کمکش نمیکنیم

از باباش هم خیلی حساب میبره تا بهش میگه بخور غذاتو الان جمع میکنیم میخوره وگرنه با من وسطاش میگه خسته شدم خودت بده

ولی با قاشق میدم دیگه با دست نمیدم

شما هم از قاشق کوچیک سیلیکونی شروع کن یه قاشق سرکه خودش رنگش رو انتخاب کنه و تو بشقاب های طرح دار علاقمند میشه

من اینجوری میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40